Продължете към съдържанието

Следи от гълъби

Предлагаме всичко за премахване на следи от гълъби. Фирмата ни за почистване „Bulkom.com“ е тук да помогне. Нашите момчета за почистване ще направят всичко да бъде чисто и без следи от гълъби. Работим евтино и бързо.

Всичко за премахване на следи от гълъби

Услуги за премахване на следи от гълъби

Нашата фирма за почистване предлага изгодни цени за премахване на следи от гълъби. Нашите хамали за почистване са опитни и знаят как да се справят. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Извозваме всичко бързо и ефективно.

Всичко за премахване на следи от гълъби

Събиране на курешките. Събираме курешките бързо и чисто. Използваме професионални инструменти и препарати.

Дезинфекция с препарати. След събирането, правим дезинфекция с мощни препарати за обезпаразитяване на имотите. Така гарантираме чистота и безопасност.

Премахване на гнезда и трупове. Махаме гнездата и труповете на гълъбите. Изхвърляме ги по правилния начин.

Миене и повторна дезинфекция. Мием мястото и правим повторна дезинфекция. Това гарантира, че всичко е чисто и безвредно.

Товарене и извозване. Товарим отпадъците в камион и извозваме до депо. Всичко се извършва бързо и сигурно.

Телефон за контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как премахвате следите от гълъби?

Първо събираме всички гълъбови курешки и отпадъци в здрави чували. След това премахваме гнезда и трупове на гълъби. Дезинфекцираме и мием замърсените повърхности. Накрая товарим камиона и извозваме всичко до депо.

Какви материали използвате за почистването?

Използваме здрави чували за събиране на отпадъците. За дезинфекция ползваме безопасни и ефективни препарати. Мием с професионални уреди за да отстраним всякакви следи. Премахваме гнездата внимателно за да няма повече гълъби. Всичко се извозва до депо за отпадъци.

Колко струват услугите за махане на следи от гълъби?

Цените са ниски и достъпни за всеки. Оценката се прави според обема на работата и количеството отпадъци. Работим бързо и ефективно за да спестим време и пари. Всичко се обяснява предварително за да няма изненади. Клиентите могат да разчитат на добро качество на услугата.