Продължете към съдържанието

Дезинфекция след котки

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага дезинфекция след дълъг престой на котки. Работим евтино и обещаваме, че всичко ще е наред. Идваме бързо и сме професионалисти. Цени за изгодни условия.

Фирмата ни за дезинфекция след престой на котки се грижи за чистотата и здравето във вашия дом. Нашите момчета за дезинфекция използват препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Всичко ще бъде чисто и безопасно. Фирма за евтино и качествено почистване.

Всичко за дезинфекция след дълъг престой на котки

Дезинфекция след дълъг престой на котки

Нашите услуги стъпка по стъпка:

1. Събиране на отпадъци. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж, товарене в камион и извозване на депо. Всичко е в чували и изхвърляме на депо.

2. Демонтаж на мебели. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Няма да оставим нищо.

3. Дезинфекция на помещенията. Дезинфекцираме с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци, ние сме точните хамалии и за почистване след гълъби.

4. Измиване на подовете. Помитаме и измиваме с препарати за допълнителна дезинфекция. Всичко ще бъде чисто и безопасно.

5. Обезмирисяване. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване, за да няма неприятни миризми. Почистваме и дезинфекцираме.

6. Събиране и извозване на боклука. Събираме боклука в здрави чували и го извозваме на депо. Всичко ще бъде изчистено и подредено.

За повече информация и поръчка на услуги, обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Колко време отнема дезинфекция след дълъг престой на котки?

Обикновено дезинфекцията отнема няколко часа, но зависи от размера на помещението и степента на замърсяване. Хората за дезинфекция работят бързо и ефективно. Важно е да се използват препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Нашите момчета за почистване ще се справят с всичко. Цени за услугите са изгодни и достъпни.

Какви препарати се използват за дезинфекция след дълъг престой на котки?

Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Те са безопасни и ефективни. Дезинфекцията включва почистване на фекалии и събиране на биологични отпадъци. Помещението се обработва внимателно. Всичко ще бъде дезинфекцирано и чисто.

Как се извършва дезинфекцията след дълъг престой на котки?

Първо се събират отпадъците и се извозват на депо. След това се демонтират мебелите, ако има нужда. Следва дезинфекция с подходящи препарати. Помещението се измива и обезмирисва с професионален аерозол. Процесът завършва с окончателна дезинфекция.