Продължете към съдържанието

Дезинфекция след Меси

Здравейте! Нашата фирма за „Bulkom.com“ извършва професионална дезинфекция след Меси в жилище. Гарантираме, че всичко ще бъде наред и ще работим евтино. Нашите момчета са готови да ви помогнат с всяка задача, свързана с почистването и дезинфекцията.

Нашата фирма за почистване на апартаменти предлага широк набор от услуги за дезинфекция в жилище. Нашите хора за почистване и дезинфекция работят с най-добрите препарати. Те са специално подбрани да имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме всяко място в дома ви, за да бъде безопасно и чисто.

дезинфекция след Меси в жилище

Дезинфекция след Меси в жилище

Нашата фирма за дезинфекция след Меси в жилище работи стъпка по стъпка за да гарантира чистота и безопасност. Ето какво правим:

1. Подготовка на мястото. Първо, нашите хамали събират всички отпадъци в здрави чували. След това ги изнасяме пеша от висок етаж или с асансьор. Товарим в камион и извозваме на депо.

2. Демонтаж и изнасяне. Нашите момчета демонтират мебелите, ако е необходимо. Товарят всичко в камиона за боклук и го извозваме. Изнасяме отпадъците и мебелите на гръб, ако няма друг начин.

3. Почистване и дезинфекция. Нашите хора за почистване използват професионални препарати. Мием всички повърхности, които имат нужда от дезинфекция. След това дезинфекцираме още веднъж за пълна сигурност.

4. Обработка на специални места. Когато има нужда, нашите момчета почистват фекалии и събират биологични отпадъци. Почистването след смърт се извършва с много специфична обработка. Събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.

5. Финална дезинфекция и почистване. Накрая, нашата фирма за дезинфекция прави финална обработка на всички повърхности. Дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Използваме и професионален аерозол за обезмирисяване.

Нашата фирма за дезинфекция в жилище е готова да помогне с всяка задача. Работим евтино и качествено. Винаги сме на разположение, когато имате нужда от професионална помощ.

Контакт с нас: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата дезинфекция на жилище?

Дезинфекция на жилище включва събиране на отпадъци в здрави чували и изнасянето им. Демонтаж и извозване на мебели с камион. Почистване и дезинфекция на всички повърхности с препарати. Обработка на специални места с биологични отпадъци. Финална дезинфекция и обезмирисяване.

Колко време отнема дезинфекция след Меси в жилище?

Времето зависи от големината на помещението и количеството отпадъци. Обикновено отнема няколко часа до един ден. Работата започва с изнасяне на отпадъците и демонтаж на мебелите. След това се извършва почистване и дезинфекция. Накрая се прави финална обработка и обезмирисяване.

Какви препарати се използват за дезинфекция след Меси в жилище?

Използват се професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Те са безопасни и ефективни за всички повърхности. Почистват и дезинфекцират дълбоко, премахвайки всички опасни микроорганизми. Обработката включва пръскане и измиване на повърхностите. Накрая се използва аерозол за обезмирисяване.