Продължете към съдържанието

Дезинфекция в жилище

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага всичко за дезинфекция на жилища. Работа с усмивка и ниски цени. Нашите хамали за дезинфекция са винаги готови да помогнат.

Нашите момчета за дезинфекция измиват и дезинфекцират всеки ъгъл на жилището. Фирмата ни за извозване и почистване на апаратаменти работи бързо и качествено. Извозваме отпадъците, помитаме и изхвърляме всичко ненужно.

Нашите хора за дезинфекция използват препарати, които убиват вируси и бактерии. Когато е необходимо, извършваме и почистване на клошарски жилища с фекалии и биологични отпадъци. Нашите момчета за дезинфекция са внимателни и старателни, за да е всичко наред.

Всичко за дезинфекция на жилища след Диоген

Всичко за дезинфекция на жилища

Измиване и дезинфекция. Нашата фирма за дезинфекция мие и дезинфекцира всички повърхности с препарати, които убиват бактерии и вируси. Работим бързо и евтино.

Събиране на отпадъци. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Нашите момчета за изхвърляне се грижат всичко да е чисто и подредено.

Извозване на отпадъци. Товарим отпадъците в камиона и ги извозваме до депо. Фирмата ни за извозване работи бързо и ефективно.

Дезинфекция след смърт. Извършваме специфична дезинфекция и почистване след смърт. Почистваме с препарати, които убиват всички видове бактерии и вируси.

Дезинфекция след животни. Събираме трупове на животни, дезинфекцираме и почистваме фекалии. Използваме професионални аерозоли за обезмирисяване.

Какво правим стъпка по стъпка

Почистване на мазета. Демонтираме стари рафтове, помитаме и измиваме с препарати, които убиват бактерии и вируси. Събираме отпадъците в чували и ги изнасяме.

Изхвърляне на боклук. Извозваме боклука с камион до депо за преработка. Фирмата ни за извозване предлага евтини цени за изхвърляне.

Дезинфекция след смърт. Почистваме и дезинфекцираме всички повърхности с препарати, които убиват вируси и бактерии. Работим внимателно и професионално.

Дезинфекция след животни. Почистваме фекалии, събираме трупове и дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии и вируси. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване.

Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и товарим клони в камиони за извозване. Извозваме всичко до депо за преработка.

Нашата фирма „Bulkom.com“ е готова да помогне с всичко за дезинфекция на жилища. Работим в София и областта. Обадете се на 0888 00 11 33.

ЧЗВ – Всичко за дезинфекция на жилища

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Препаратите имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Те убиват всички видове вируси и бактерии. Прилагат се преди, по време и след почистването. Използват се само безопасни за хора и животни препарати. Целта е да се гарантира пълна дезинфекция на помещението.

Какво включва дезинфекцията след смърт?

Дезинфекцията след смърт включва специални препарати. Първо се събират всички биологични отпадъци. След това се мие и дезинфекцира цялото помещение. Използват се капсули за опасни отпадъци. Работи се внимателно и професионално.

Как се извършва почистването на мазета?

Почистването на мазета започва с демонтаж на стари рафтове. След това се събират всички отпадъци в чували. Помещението се помита и измива. Използват се дезинфекциращи препарати. Накрая се извозват всички отпадъци до депо.