Продължете към съдържанието

Евтино и лесно изнасяне

Здравейте! Фирма „Bulkom.com“ предлага изнасяне на клошарски боклуци. Ако има нужда от изнасяне на боклуци, хората за това сме ние! Работим бързо, евтино и сигурно.

Фирмата ни за почистване на клошарски боклуци работи от години в София и областта. Нашите хамали за тежка работа са готови да помогнат във всяка ситуация. Разполагаме с опитни хора и подходяща техника. Винаги се стремим към най-доброто обслужване на нашите клиенти.

Изнасяне на клошарски боклуци

Ето какво правим при изнасяне на клошарски боклуци:

1. Демонтаж на мебели. Демонтират се всички стари и ненужни мебели. Изнасят се внимателно и се товарят в камиона за отпадъци.

2. Събиране на отпадъци в чували. Събират се всички дребни отпадъци в здрави чували. Изнасят се на гръб до камиона.

3. Товарене и извозване. Товарят се всички отпадъци в камион. Извозват се до депо за отпадъци.

4. Дезинфекция и почистване. При нужда се извършва дезинфекция с препарати. Те са с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.

5. Почистване на биологични отпадъци. Събират се всички биологични отпадъци в специални капсули. След това се извозват до депо за опасни отпадъци, тази стъпка е много важна когато почистваме след труп.

Фирмата ни за почистване на клошарски боклуци се грижи всичко да е наред. Работим евтино и бързо, за да сте доволни от услугите ни. Няма значение колко е трудно, винаги сме готови да помогнем.

За връзка с нас: 0888 00 11 33 Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за почистване на клошарски боклуци?

Услугата включва демонтаж на мебели и изнасянето им от помещението. Събиране на всички дребни отпадъци в здрави чували. Товарене на всички отпадъци в камион. Извозване до депо за отпадъци. При нужда се извършва дезинфекция с препарати.

Колко време отнема изнасяне на клошарски боклуци?

Времето зависи от количеството боклуци и достъпа до помещението. Обикновено работата се извършва за един ден. Мебелите се демонтират и изнасят бързо. Дребните отпадъци се събират в чували и се изнасят на гръб. След това се товарят и извозват до депо.

Как се извършва дезинфекция при изнасяне на клошарски боклуци?

Дезинфекцията се прави с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Пръскат се повърхностите в помещението. Събират се биологичните отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистват се фекалии и други замърсявания. След това всичко се извозва до депо.