Продължете към съдържанието

Бързо решение за дезинфекция

Нашата фирма за всичко за дезинфекция след наводнения в жилища работи с опит и старание. „Bulkom.com“ предлага евтино и качествено почистване. Всичко ще бъде наред, защото нашите хамали за дезинфекция работят усърдно и с грижа. Цени за услугите са изгодни и достъпни за всички. Фирмата ни за почистване и дезинфекция предлага пълна услуга. Извозваме и изхвърляме боклуците, почистваме старателно и дезинфекцираме всичко. Нашите момчета за работа се справят бързо и ефективно. С нашите услуги всичко ще е наред и чисто.

Всичко за дезинфекция след наводнения в жилища

Всичко за дезинфекция след наводнения в жилища

  • Изнасяне на мебели и отпадъци. Демонтират се мебелите, товарят се в камион и извозваме до депо.
  • Събиране на дребни отпадъци в чували. Нашите хора за почистване събират боклука и го изнасят на гръб.
  • Дезинфекция с препарати. Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие за пълна защита.
  • Почистване на фекалии и биологични отпадъци. Събираме всичко в капсули за опасни отпадъци и дезинфекцираме.
  • Обработка след смърт. Специално почистване и дезинфекция за безопасност и чистота.

Нашата фирма за всичко за дезинфекция след наводнения в жилища работи надеждно и евтино. Всичко ще бъде наред с нашите професионални услуги за справяне с отпадъци. Телефонът за контакти е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата всичко за дезинфекция след наводнения в жилища?

Услугата включва изнасяне на мебели и отпадъци, събиране на дребни боклуци в здрави чували и извозване до депо. Демонтират се мебелите и се товарят в камион. Използват се специални препарати за дезинфекция с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Също така се почиства фекалии и биологични отпадъци. След почистване и дезинфекция, помещенията са готови за обитаване.

Как се извършва дезинфекцията след наводнение?

Дезинфекцията се извършва с професионални препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Първо се изнасят мебелите и отпадъците. Събират се дребните боклуци в здрави чували и се товарят в камион. След това се почиства мястото с препаратите. Накрая се прави основна дезинфекция на всички повърхности.

Колко време отнема всичко за дезинфекция след наводнения?

Времето за дезинфекция зависи от големината на жилището и количеството отпадъци. Обикновено отнема няколко часа до един ден. Процесът включва изнасяне на мебели и отпадъци, събиране на боклуци и дезинфекция. Работи се бързо и ефективно с професионални препарати. Помещението е готово за обитаване веднага след приключване на дезинфекцията.