Продължете към съдържанието

Справяне с отпадъци

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага етапи за справяне с отпадъци в гаражи. Извозваме, изхвърляме и почистваме, за да осигурим чист и подреден гараж. Работим евтино и ефективно. Винаги всичко ще е наред с нашите услуги.

„Bulkom.com“ е фирма за почистване на гаражи. Предлагаме професионални услуги, като събираме и изнасяме отпадъци на ръка, товарим ги в камион и транспортираме до депо. Нашите момчета за извозване действат бързо и качествено. Изхвърляме стари мебели, демонтираме ненужни рафтове и шкафове. Когато има нужда, правим и дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно действие.

Етапи за справяне с отпадъци в гаражи

Етапи за справяне с отпадъци в гаражи

Изнасяне на отпадъците. Събираме всички отпадъци на ръка, товарим ги в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Така гаражът бързо се освобождава от всичко ненужно.

Демонтаж на мебели. Ако в гаража има стари мебели, нашите хамали за демонтаж ги разглобяват, товарят в камион и извозваме на депо. Всичко става бързо и безпроблемно.

Извозване на депо. След като камионът е натоварен, отпадъците се извозват до депо за рециклиране или изхвърляне. Фирмата ни за транспорт гарантира безопасен и ефикасен процес.

Дезинфекция и почистване. Когато има нужда, правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. След това почистваме всички повърхности и подове.

Обработка след специални случаи. При случаи на биологични отпадъци или след смърт, почистваме фекалии, събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци и дезинфекцираме помещенията.

Телефон за контакти с нас: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какви са етапите за справяне с отпадъци в гаражи?

Първо се събират всички отпадъци и се поставят в здрави чували. След това се изнасят на ръка или гръб от помещението. Ако има стари мебели, се разглобяват и товарят в камион. След като камионът е натоварен, отпадъците се извозват до депо. Когато е необходимо, се прави дезинфекция с препарати с бактерицидно действие.

Какво включва услугата по демонтаж на мебели?

Демонтажът на мебели включва разглобяване на старите мебели в гаража. След това частите се товарят в камион и се транспортират до депо. Процесът е бърз и безопасен. Нашите момчета за демонтаж действат професионално и с внимание към детайлите. Целият процес завършва с извозване на отпадъците.

Как се извършва дезинфекцията при почистване на гаражи?

Дезинфекцията започва с използване на препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Повърхностите и подовете се почистват старателно. При наличие на биологични отпадъци, те се събират в капсули за опасни отпадъци. След почистване, се прави повторна дезинфекция за гарантиране на чистота. Целият процес е бърз и ефективен.