Продължете към съдържанието

Професионално извозване

Нашата фирма Bulkom.com предлага професионално извозване на стари мебели. Един от най-честите случаи е извозване на стар диван. Етапи в подготовката за извозване на стар диван са важни и всичко ще бъде направено както трябва. Работим евтино и професионално, за да няма никакви притеснения.

Фирмата ни за извозване предлага всякакви услуги свързани с изхвърляне на стари мебели. Нашите момчета за извозване са опитни и внимателни. Работим бързо и ефективно. Цени за извозване на мебели са изключително изгодни. Извозваме всякакви видове мебели до депо. Няма нужда да се тревожите, всичко ще бъде изнесено и изхвърлено.

подготовката за извозване на стар диван

Етапи в подготовката за извозване на стар диван

  1. Разглобяване на дивана. Нашите хамали за разглобяване ще направят всичко нужно, за да подготвят дивана за извозване. Демонтират всички части, за да се изнесе лесно.
  2. Опаковане на дребните части. Събираме всички дребни части в здрави чували, за да не се изгуби нищо. Опаковаме всичко с грижа.
  3. Изнасяне от дома. Изнасяме дивана от дома пеша, дори и от висок етаж. Товарим всичко на гръб, ако се налага.
  4. Товарене на камиона. Товарим камиона внимателно, за да не повредим нищо по пътя. Всички части се товарят сигурно.
  5. Извозване до депо. Камионът транспортира всичко до депо за отпадъци. Изхвърляме всичко на правилното място.

Bulkom.com се грижи за всичко. Предлагаме евтини и надеждни услуги за извозване на стари мебели, като гардероби, секции и други. Работим в София и областта. За контакти с нас, обадете се на 0888 00 11 33.

Често задавани въпроси

Какви са етапите в подготовката за извозване на стар диван?

Първо, разглобяваме дивана на по-малки части. След това, опаковаме всички дребни части в здрави чували. Изнасяме всичко пеша, дори и от висок етаж. Товарим всичко в камиона сигурно. Накрая, извозваме до депо за отпадъци.

Колко струва извозването на стар диван?

Цените за извозване на стар диван са изгодни и достъпни за всички. Таксата включва разглобяване, опаковане, изнасяне и транспортиране до депо. Няма скрити такси. Работим бързо и ефективно, за да спестим вашето време и пари. За конкретна оферта, свържете се с нас.

Какви мерки се вземат за безопасност по време на извозване?

Разглобяваме дивана, за да улесним изнасянето и да избегнем наранявания. Използваме здрави чували за опаковане на дребни части. Винаги товарим камиона сигурно, за да не повредим нищо. При нужда от дезинфекция, използваме професионални препарати. Всички отпадъци се депонират на специализирани депа.