Продължете към съдържанието

Изнасяне на гардероби

Фирмата „Bulkom.com“ предлага услуги за етапи за почистване на имот с гардероби. Работи се бързо, лесно и евтино. Нашите момчета са винаги готови да помогнат. Разполагаме с нужната техника и опит за всякакви ситуации. Всичко ще е наред, защото работим евтино и професионално. Имаме изгодни цени за извозване на отпадъци и изнасяне на гардероби.

Етапи за почистване на имот с гардероби
Етапи за почистване на имот с гардероби

Услугите на „Bulkom.com“

Фирмата ни за почистване предлага много услуги. Изнасяне на гардероби от висок етаж, товарене в камион и извозване до депо. Събиране на дребните отпадъци в чували и изнасяне на гръб. Демонтаж на мебели, изнасяне и товарене в камион за боклук. При нужда от дезинфекция, използваме препарати с бактерицидно действие. Извозваме всички отпадъци бързо и лесно.

Етапи за почистване на имот с гардероби

Първа стъпка – Демонтаж на гардероби. Демонтираме гардеробите на части. Всяка част се обработва внимателно. Така всичко се прави бързо и безопасно.

Втора стъпка – Събиране на дребните отпадъци. Събираме всички малки боклуци в здрави чували. Изнасяме ги на гръб, без да оставяме следи.

Трета стъпка – Извозване на гардеробите. Гардеробите се товарят в камион. Извозваме ги до депо за рециклиране. Всичко е организирано професионално.

Четвърта стъпка – Дезинфекция на мястото. Използваме препарати с бактерицидно действие. Дезинфекцираме преди, по време и след работа. Така се гарантира чистота и безопасност.

Пета стъпка – Почистване и измиване. Помитаме и измиваме с професионални препарати. Мястото остава чисто и готово за ползване.

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага най-добрите цени за изхвърляне на отпадъци и изнасяне на гардероби и секции. Нашите хамали са винаги готови да помогнат. Всичко ще е наред, защото работим евтино и професионално. За контакти с нас: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Етапи за почистване на имот с гардероби

Как се извършва демонтажът на гардеробите?

Първо, гардеробите се разглобяват на части. Всеки елемент се обработва внимателно, за да се избегнат щети. След това, частите се изнасят на гръб и се товарят в камион. Извозваме всички части до депо за рециклиране. Всичко се прави бързо и безопасно.

Какво включва събирането на отпадъците?

Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували. Чувалите се затварят плътно, за да не изпадат боклуци. После се изнасят на гръб до камиона. Товарим чувалите в камиона и ги извозваме до депо. Това осигурява чистота в помещението.

Как се извършва дезинфекцията?

При нужда от дезинфекция, използваме специални препарати. Те имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Пръскаме препаратите преди, по време и след работа. Това осигурява безопасност и хигиена. Процесът е бърз и ефективен.