Продължете към съдържанието

Разчистване на секции

Предлагаме всичко за начините на разчистване на секции. Нашата фирма „Bulkom.com“ работи бързо и евтино. Разполагаме с опитни хора, които знаят как да направят всичко по най-добрия начин. Няма нужда да се тревожите – всичко ще бъде наред.

Фирмата ни за почистване на апартаменти предлага различни услуги. Нашите момчета за разчистване на секции са винаги на разположение. Можем да изнасяме мебели, да извозваме отпадъци и да правим дезинфекция, ако е нужно. Работим бързо и качествено. Цените за услугите са изгодни и достъпни за всеки.

Всичко за начините на разчистване на секции

Всичко за начините на разчистване на секции

  1. Изнасяне на мебели. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Нашите хамали работят внимателно и професионално.
  2. Извозване на отпадъци. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. След това ги товарим в камиона и ги извозваме до депо.
  3. Дезинфекция и почистване. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. След това почистваме и мием с подходящи препарати.
  4. Почистване на мазета и тавани. Събираме боклука в чували, демонтираме рафтове и измиваме. Почистваме паяжини и помитаме.
  5. Почистване след животни. Събираме трупове на животни, почистваме фекалии и дезинфекцираме. Използваме аерозол за обезмирисяване.

Фирмата ни за разчистване на апартаменти работи в София и областта. Свържете се с нас на 0888 00 11 33. „Bulkom.com“ е тук, за да направи всичко по-лесно и удобно за вас. Всичко ще бъде наред и ще работим евтино.

Често задавани въпроси

Какви услуги предлагате при разчистване на секции?

Изнасяне на мебели и изхвърляне на отпадъци, събиране в здрави чували и извозване до депо. Правим дезинфекция с бактерицидни препарати. Почистваме мазета и тавани, като демонтираме рафтове и измиваме. Работим бързо и евтино.

Как се извършва дезинфекцията при разчистване на секции?

Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцираме преди, по време и след работата. Събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистваме и мием с подходящи препарати. Работим внимателно и професионално.

Какво включва разчистването на мазета и тавани?

Първо събираме боклука в здрави чували. След това демонтираме рафтове и други конструкции. Почистваме паяжини и мием. Извозваме отпадъците до депо. Всичко става бързо и евтино.