Продължете към съдържанието

Разчистване на апартамент

Всичко за разчистване на апартамент в София. Фирмата ни „Bulkom.com“ се грижи за всякакви нужди при почистване на апартаментите. Всичко ще бъде наред, защото работим евтино и професионално. Няма да оставим нищо за вас да се тревожите.

Всичко за разчистване на апартамент в София

Услугите за разчистване на апартамент в София

Нашата фирма за разчистване предлага широк спектър от услуги. Хората ни са готови да изнасят стари мебели, да събират боклуци и да извозват всичко ненужно. Помитаме и измиваме помещенията, когато има нужда. Нашите момчета за дезинфекция използват препарати, които убиват всички бактерии и вируси.

Всичко за разчистване на апартамент в София

Разчистване на апартаменти в София включва следните стъпки:

  • Демонтаж на мебели. Разглобяваме всички мебели и ги изнасяме пеша или с асансьор, после ги товарим в камиона.
  • Събиране на боклуци. Събираме всички малки отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб.
  • Дезинфекция. Използваме специални препарати, които убиват бактериите и вирусите. Това е важно след разчистване на замърсени места.
  • Извозване до депо. Товарим камиона и извозваме всичко до депо за отпадъци или рециклиране.
  • Почистване. След разчистването, помитаме и измиваме помещенията, за да е чисто.

Нашите хамали за разчистване са опитни и внимателни. Фирмата ни за почистване на апартамент в София работи евтино и бързо. Доверете се за евтино и качествено почистване. Обещаваме, че всичко ще бъде наред.

За контакт: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Колко струва услугата за разчистване на апартамент?

Цените за всичко за почистване на апартамент в София са различни. Зависи от количеството на боклука и мебелите. Нашите момчета за разчистване ще ви дадат точна цена след оглед. Работим евтино и ефективно. Гарантираме най-доброто съотношение между цена и качество.

Колко време отнема разчистването на апартамент?

Времето за всичко за разчистване на апартамент зависи от обема на работата. Обикновено приключваме за един ден. Нашите хамали за разчистване работят бързо и качествено. Стараем се да не губим време. Може да разчитате на нас за бърза работа.

Какво включва услугата за разчистване на апартамент?

Услугата всичко за разчистване на апартамент в София включва демонтаж на мебели. Изнасяме отпадъците пеша или с асансьор. Товарим камиона и извозваме до депо. Събираме малките боклуци в чували. Ако има нужда, правим дезинфекция и почистване.