Продължете към съдържанието

Евтино и качествено разчистване

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага всичко за разчистване на мазета и тавани с хамали. Фирмата ни за почистване на мазета и тавани работи бързо и евтино, така че да ви улесним максимално. Нашите хамали за изнасяне на отпадъци са на разположение всеки ден. Всичко ще е наред и няма да се притеснявате за нищо.

Всичко за разчистване на мазета и тавани с хамали

Какво правим

Фирма за разчистване „Bulkom.com“ предлага разнообразни услуги. Нашите момчета за изнасяне на отпадъци работят с грижа и професионализъм. Извозваме всякакви боклуци и ненужни вещи. Разчистването на мазета и тавани е наша специалност. Работим бързо и на достъпни цени. Гарантира се, че всичко ще е наред.

Всичко за разчистване на мазета и тавани с хамали

Събиране на боклук в чували. Използват се здрави чували, в които се събират всички дребни отпадъци. Товарим ги на камиона и извозваме до депо.

Демонтаж на мебели. Нашите момчета демонтират старите мебели. Изнасят ги и ги товарят на камиона за боклук.

Дезинфекция. Ако има нужда, правим дезинфекция с професионални препарати. Те унищожават бактерии, вируси и туберкулозни бактерии, също така имаме прекрасни решение за миризми от фекалии в тавани и мазета.

Почистване на паяжини. Премахваме всички паяжини. Това прави мазето или тавана по-чисто.

Измиване на повърхности. Измиваме подове и стени с препарати. Това е важно при почистване на много мръсни места.

Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ за разчистване на мазета и тавани с хамали

Колко време отнема разчистването на мазе или таван?

Времето за разчистване зависи от количеството отпадъци и големината на помещението. Обикновено нашите хамали работят бързо и ефективно. За малки мазета може да отнеме няколко часа. За по-големи помещения може да отнеме цял ден. Винаги се стараем да работим максимално бързо и качествено.

Как се извършва демонтажът на стари мебели?

Демонтажът на стари мебели се прави внимателно и с подходящи инструменти. Мебелите се разглобяват на по-малки части за лесно изнасяне. Нашите момчета за демонтаж са опитни и знаят как да работят бързо и безопасно. След това частите се товарят на камиона за извозване. Така се освобождава място за нови мебели или други нужди.

Какво включва дезинфекцията на мазета и тавани?

Дезинфекцията включва използването на професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Първо се почистват всички повърхности. После се пръска с дезинфекциращ препарат. Това унищожава всички вредни микроорганизми. След това помещението е безопасно за ползване.