Продължете към съдържанието

Решение за миризми от фекалии

Фирмата ни за всичко за справяне с миризми от фекалии е готова да ви помогне бързо и евтино. С нашите хамали за, работата винаги върви гладко и лесно. Няма нужда да се тревожите – всичко ще е наред!

Нашите момчета за справяне с миризми от фекалии работят усърдно и внимателно. Извозваме, изнасяме, почистваме и дезинфекцираме – всичко, което трябва, за да премахнем миризмите и да направим вашето място чисто. Цените за услугите са изгодни, а качеството е на ниво.

Всичко за справяне с миризми от фекалии

Всичко за справяне с миризми от фекалии

Извозване на отпадъци. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги извозваме до депо за отпадъци.

Дезинфекция. Правим почистване и дезинфекция със специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцията се прави преди, по време и след работата.

Почистване. Помитаме, измиваме и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.

Извозване на мебели. Демонтираме старите мебели, изнасяме ги и ги товарим в камиона за изхвърляне.

Специфична обработка. Когато почистваме след смърт или други тежки случаи, действаме с много внимание и използваме специални препарати.

Фирмата ни за всичко за справяне с миризми от фекалии е винаги готова да помогне. Сигурността и качеството на услугите са гарантирани. Работим евтино и бързо, за да удовлетворим всички ваши нужди.

Свържете се с нас на 0888 00 11 33 Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какви услуги включва услугата за справяне с миризми от фекалии?

Услугата включва извозване на отпадъци, дезинфекция с препарати, помитане и измиване, събиране на биологични отпадъци и специфична обработка при почистване след смърт. Почистването е с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Демонтираме и изхвърляме стари мебели. Работата е внимателна и професионална, за да няма проблеми.

Как се извършва дезинфекцията при справяне с миризми от фекалии?

Дезинфекцията започва преди работата с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Продължава по време на работата, за да се осигури максимална чистота. След извозването на отпадъците, помещението се измива и дезинфекцира отново. Използваме специални капсули за събиране на биологични отпадъци. Всичко се прави внимателно и старателно.

Какво включва услугата по почистване и извозване на отпадъци?

Услугата включва събиране на отпадъците в здрави чували и извозване до депо за рециклиране. Демонтират се стари мебели и се товарят в камиона. Извършва се дезинфекция на помещението с препарати. Помитат се и се измиват замърсените площи. Всичко се прави бързо и евтино.