Продължете към съдържанието

Почистване и дезинфекция

Нашата фирма за извозване на отпадъци „Bulkom.com“ предлага всичко за елиминиране на бактерии след умрели животни. Работим бързо и евтино, за да може всичко да е наред. Можем да помогнем в най-трудните моменти с професионални услуги на достъпни цени.

Всичко за елиминиране на бактерии след умрели животни

Услуги за почистване

Нашите момчета за почистване и дезинфекция са на разположение да извършат всякакви дейности по елиминиране на бактерии и вируси след умрели животни. Извозваме отпадъци, изхвърляме ненужни вещи, дезинфекцираме с професионални препарати и работим на изгодни цени.

Нашите хамали за почистване на дворове косят трева, режат храсти и товарят отпадъците в камиони. Момчетата събират дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасят на гръб. Демонтират мебели, изнасят ги и ги товарят в камиона за боклук.

Всичко за елиминиране на бактерии след умрели животни

1. Извозваме отпадъците: Пеш, от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо.

2. Дезинфекцираме помещенията: С препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие.

3. Почистваме фекалии и биологични отпадъци: Събираме ги в капсули за опасни отпадъци и действаме с професионални препарати.

4. Почистваме дворове и градини: Косим трева, режем храсти и дървета, товарим клони и извозваме до депо за преработка.

5. Почистваме мазета и тавани: Събираме боклука в чували, демонтираме рафтове, измиваме и помитаме.

Нашата фирма за всичко за елиминиране на бактерии след животни гарантира професионализъм, бързина и достъпни цени, дори и за почистване след пожар. За контакти с нас: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за елиминиране на бактерии след умрели животни

Какво включва услугата за всичко за елиминиране на бактерии след животни?

Услугата включва извозване на отпадъците, дезинфекция на помещенията с препарати с бактерицидно действие и почистване на фекалии и биологични отпадъци. Работим с професионални препарати, които унищожават бактерии, вируси и туберкулозни микроби. Почистваме дворове, косим трева и режем храсти. Събираме отпадъците в здрави чували и ги товарим в камиони.

Как се извършва дезинфекцията на помещенията?

Дезинфекцията се извършва с професионални препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме всички повърхности и предмети, които са били в контакт с умрелите животни. Нанасяме препаратите преди, по време и след почистването, за да осигурим пълна дезинфекция. Нашите момчета за почистване са обучени и внимателни в работата си. Всичко се прави бързо и евтино.

Колко време отнема услугата всичко за елиминиране на бактерии след животни?

Времето зависи от големината на помещението и количеството отпадъци. Обикновено услугата се извършва в рамките на един ден. Започваме с извозването на отпадъците и дезинфекцията на помещението. Събираме отпадъците в чували и товарим в камиони. Нашите хамали за почистване работят бързо и ефективно.