Продължете към съдържанието

Етапи за дезинфекция на къща

Bulkom.com е тук за вас! Ако домът е замърсен и нуждае дезинфекция, предлагаме етапи за дезинфекция на замърсени къщи. Нашата фирма за дезинфекция и почистване на къщи работи бързо и евтино. Нека ви разкажем как всичко ще бъде наред!

Етапи за дезинфекция на замърсени къщи

Какво правим за дезинфекция на замърсени къщи

Нашите момчета за дезинфекция правят всичко по силите си да почистят всяко кътче. Екипът събира отпадъците в здрави чували и ги изнася на гръб, ако е нужно. Фирмата ни за извозване на отпадъци товари камиона и извозва всичко до депо. Нашата фирма за дезинфекция използва препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие, за да сте спокойни. Много професионално и на изгодни цени!

Етапи за дезинфекция на замърсени къщи

Събиране на отпадъци. Всичко се събира в здрави чували, изнася се и товари в камиона. Работим бързо и внимателно.

Демонтаж на мебели. Ако има нужда, демонтираме мебелите и ги изнасяме. Товарим камиона и ги транспортираме.

Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Почистваме всяко замърсено място.

Почистване на фекалии. Събираме биологични отпадъци в специални капсули. Дезинфекцираме и почистваме мястото.

Извозване на отпадъци. Всичко се извозва до депо за отпадъци. Натоварваме камиона и извозваме всичко.

Имаме много добър екип и за почистване след наводнение .Телефон за контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта. Bulkom.com е винаги готов да помогне!

Често задавани въпроси

Как се извършват етапите за дезинфекция на замърсени къщи?

Екипът събира отпадъците в здрави чували и ги изнася на гръб, ако е нужно. Демонтират се мебелите, ако има нужда, и се товарят в камион. След това започва дезинфекция с препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Почистват се фекалиите и се събират биологични отпадъци в специални капсули. Най-накрая всичко се извозва до депо.

Колко време отнема дезинфекцията на замърсена къща?

Времето зависи от степента на замърсяване и размерите на къщата. Обикновено процесът включва събиране на отпадъците в чували и изнасянето им на гръб. Демонтирането на мебели може да отнеме допълнително време. Дезинфекцията с препарати се прави внимателно и на няколко етапа. Накрая всичко се товари в камион и се извозва до депо.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

За дезинфекция се използват препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Те са специално подбрани за справяне с различни видове замърсявания. Използват се при почистване на фекалии и събиране на биологични отпадъци. Препаратите са ефективни и безопасни за ползване в домашни условия. Те се прилагат преди, по време и след основното почистване.