Продължете към съдържанието

Почистване след наводнение

Фирмата ни за „Bulkom.com“ предлага стъпки за почистване на апартамент след наводнение. Работим евтино и обещаваме всичко ще е наред. Хората ни са опитни и бързо действат. Почистваме апартаментите с много внимание и грижа.

почистване на апартамент след наводнение

Услугите за почистване на апартамент след наводнение

Нашата фирма за „Bulkom.com“ извозва отпадъците от наводнението. Събираме всичко в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме повредените мебели и ги товарим в камиона за изхвърляне. Помитаме и измиваме всичко с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Дезинфекцираме, за да няма миризми и зарази.

Стъпки за почистване на апартамент след наводнение

Събиране на отпадъците. Извозваме всичко непотребно, събираме го в здрави чували и товарим в камион. Изхвърляме на депо за отпадъци.

Демонтиране на мебели. Демонтираме всички повредени мебели, изнасяме ги на гръб и товарим в камион за боклук.

Почистване и измиване. Помитаме и измиваме подовете и стените с препарати, които убиват бактерии и вируси.

Дезинфекция. Дезинфекцираме целия апартамент с професионални препарати, за да няма зарази и лоши миризми.

Извозване на отпадъците. Товарим всичко в камиона и извозваме на депо за безопасно изхвърляне.

Работим в София и областта. Хората за почистване от „Bulkom.com“ ще направят всичко евтино и професионално, дори и за почистване на гараж. За контакти с нас: 0888 00 11 33.

Често задавани въпроси

Какви са стъпките за почистване на апартамент след наводнение?

Първо се събират отпадъците и се извозват. После се демонтират повредените мебели и се товарят в камиона. След това се помита и измива с препарати, които убиват бактерии и вируси. Накрая се извършва дезинфекция на цялото помещение. Всичко се прави бързо и евтино.

Какви препарати се използват при почистване?

Използват се професионални препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Те се нанасят по подове и стени за пълна дезинфекция. След това се помита и измива с тях. Това гарантира безопасност и хигиена в апартамента. Накрая се използва аерозол за обезмирисяване.

Какво включва дезинфекцията след наводнение?

Дезинфекцията включва нанасяне на специални препарати по всички повърхности. Те убиват бактерии и вируси, които могат да останат след наводнението. Работи се внимателно и старателно. Използват се професионални продукти, за да се гарантира чистота и безопасност. Всичко се прави бързо и евтино.