Продължете към съдържанието

Чистота и ред в мазетата и таваните

Ей сега ще ти разкажем всичко за дезинфекцията в мазета и тавани. Ако имаш нужда от някой да подреди и изчисти мазето или тавана , Bulkom.com сме тук. Гарантирам, че всичко ще е както трябва и на цени, които не удрят по джоба клиента.

Нашата фирма за дезинфекция се грижи за вашите мазета и тавани като истински професионалисти. Може да разчитате на нас и за почистване на апаратаменти. Стараем се всичко да е чисто и без вредители. Аз и моите хора за работа сме обучени да работим бързо и ефективно. Обещавам, че ще ви хареса как се справяме!

дезинфекцията в мазета и тавани

Всичко за дезинфекцията в мазета и тавани

  1. Изнасяне на отпадъци: Нашите момчета за събират всичко ненужно в чували и го носят на гръб надолу, после го товарим в камион и отива на депо.
  2. Помитане и измиване: Преди да започнем, почистваме с препарати със силно действие. Поддържаме чистотата по време на работата и накрая отново минаваме с дезинфекция.
  3. Демонтаж на стари мебели: Нашите хамали за демонтират всичко старо и го извозват без да ви притесняват.
  4. Специфична дезинфекция: Ако има много мръсотия или следи от вредители, използваме специални препарати, които унищожават всички бактерии и вируси.
  5. Почистване след гълъби или други животни: Премахваме всичко и след това пак дезинфекцираме за ваше спокойствие.

Нашите цени за са справедливи за почистване на таван или мансардата, а работата ни – качествена. Обади се на 0888 00 11 33, работим в София и областта, за да организираме чистенето, което ти трябва.

ЧЗВ при дезинфекцията в мазета и тавани

Как се прави дезинфекцията в мазета и тавани?

Аз и моите хора за идваме с всичко нужно за дезинфекция. Първо изнасяме всякакви отпадъци, които сме намерили. След това почистваме всичко добре. Накрая използваме силни препарати, които махат бактерии и вируси. Гарантирам, че всичко ще е чисто и безопасно.

Какво се случва с отпадъците?

Всичко, което съберем, го товарим в камиона и го извозваме до депо за отпадъци. Не му даваме да стои и да смърди. Аз и моите момчета сме бързи и не оставяме боклук. Всичко се прави с грижа и внимание, за да е наред.

Как сте сигурни, че дезинфекцията е добра?

Използваме само проверени препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Специално се уверяваме, че всичко е обработено навсякъде. Правим дезинфекция преди, по време и след почистването. Така сме сигурни, че помещението е безопасно за вас. Обещавам, че работата ни е от най-високо качество.