Продължете към съдържанието

Почистване на мансардата

Здрасти, тука от Bulkom.com искам да ви кажа за всичко за почистването на мансардата. Аз и нашите хора сме тука, за да направим мястото чисто, като ново. Работим бързо и на добри цени. Няма да ви струва много, а мансардата ще блести! дори за почистване на апартамент в София пак може да ни се обадите!

Bulkom.com идва при вас, взима всичко ненужно и го маха. Ако трябва, дезинфекцираме и всичко мием. Не се шегуваме с мръсотията. Нашата фирма за почистване се грижи да е всичко топ. Изхвърляме всичко, което не трябва да е там, и ви оставяме мястото перфектно чисто.

Всичко за почистването на мансардата

Всичко за почистването на мансардата

  1. Изхвърляме боклука: Първо събираме всички отпадъци в чували, товарим ги и ги извозваме до депо.
  2. Демонтираме старите мебели: След това демонтираме всичко старо и ненужно, изнасяме го и го товарим за изхвърляне.
  3. Дезинфекция: Ако има нужда, правим дезинфекция със специални препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие.
  4. Почистване на труднодостъпни места: Събираме паяжини, мием прозорци и правим всичко да блести.
  5. Финално помитане и миене: Накрая помитаме и мием пода с най-добрите препарати за блестящ завършек.

Всеки кът от вашата мансарда може да заблести, само трябва да позвъните на нашите момчета от Bulkom.com. Гарантираме ви, че ще останете доволни от крайния резултат. Може да ни тъсите и за почистване на мазета. Работата ни е да правим чисто и да ви улесняваме.

За връзка с нас и повече информация, моля позвънете на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да помогнем веднага!

ЧЗВ за всичко за почистването на мансардата

Как се справяме с мансарди пълни с боклук?

Ако имате мансарда пълна с боклук, идваме, събираме всичко и го извозваме. Първо пълним чувалите, после товарим в камиона. Ако трябва, демонтираме стари мебели. Всичко това правим бързо и на добри цени. Ще ви оставим мансардата чиста и свободна.

Какво правим, ако има нужда от дезинфекция?

Когато мансардата изисква дезинфекция, използваме специални препарати. Те са с бактерицидно и вирусоцидно действие. Почистваме всички повърхности старателно. Дезинфекцираме преди и след извозването на боклука. Вашето здраве и безопасност са приоритет за нас.

Как гарантираме качеството на почистването?

Гарантираме качеството с опит и внимание към детайлите. Всеки кът на мансардата ще бъде обработен. Използваме само проверени методи и материали. Осигуряваме старателно извозване на всички отпадъци. Мансардата ви ще бъде чиста и пригодна за ползване.