Продължете към съдържанието

Дезинфекция и чистота

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага всичко за дезинфекцията след престой на труп. Това е сложна работа, но нашите момчета са опитни и знаят как да я направят бързо и евтино. Целта е да се осигури чистота и безопасност за всички. Обещаваме, че всичко ще е наред.

Нашата фирма за дезинфекция предлага различни услуги включително и почистване на клошарско жилище и извозване на битови отпадъци. Първо, дезинфекцираме с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това гарантира, че няма да останат опасни микроби. След това нашите хамали за почистване измиват всички повърхности. Накрая изхвърляме всички отпадъци на депо. Работим евтино и професионално, за да бъдете спокойни.

дезинфекцията след престой на труп

Всичко за дезинфекцията след престой на труп

Предлагаме всичко за дезинфекцията след труп. Ето какво правим:

Първо, дезинфекция с препарати. Използват се специални препарати, които убиват всички микроби. Това включва бактерии, вируси и други вредни организми.

Второ, помитане и измиване. Нашите момчета за почистване помитат всички повърхности. След това ги измиват с вода и препарати, за да са напълно чисти.

Трето, събиране на биологични отпадъци. Сортиране на отпадъците които се събират се в специални капсули за опасни отпадъци. Така се осигурява безопасното им изхвърляне.

Четвърто, почистване на фекалии. Събираме фекалиите и дезинфекцираме мястото. Това е важна част от работата за пълна чистота.

Пето, извозване на отпадъци. Всички отпадъци се товарят в камион и се извозват до депо. Там се изхвърлят по правилния начин.

Нашата фирма за дезинфекция работи в София и областта. За контакти, моля, обадете се на 0888 00 11 33. Вашата безопасност е наш приоритет и работим евтино, за да сме достъпни за всички.

ЧЗВ при дезинфекцията след престой на труп

Как се извършва дезинфекцията след престой на труп?

Първо се почистват всички замърсени повърхности. След това се използват професионални препарати за дезинфекция. Всички отпадъци се събират в здрави чували и се извозват. Помещението се измива основно. Накрая се проветрява за да се премахнат миризмите.

Какво включва услугата за дезинфекция след престой на труп?

Услугата включва почистване и дезинфекция на всички повърхности. Всички отпадъци се събират и извозват до депо. Ползват се професионални препарати за дезинфекция. Помещението се измива и проветрява. Работи се внимателно и дискретно.

Каква е цената за дезинфекция след престой на труп?

Цената зависи от размера на помещението и степента на замърсяване. Работим евтино и предлагаме различни пакети за услуги. Оценката се прави на място. Целта е клиентът да е доволен и спокойен. Всичко ще бъде наред.