Продължете към съдържанието

Почистване на имот

„Bulkom.com“ предлага всичко за ефективните методи за почистване на имот. Тук се работи бързо, качествено и евтино. Екипът е професионален и винаги готов да помогне. Доверието в нашата фирма е ключово за нас, а целта е винаги клиентът да остане доволен.

Фирмата ни за почистване предлага различни услуги. Нашите хамали за изнасяне и извозване на стари мебели работят бързо и ефективно. Когато има нужда от дезинфекция, използваме най-добрите препарати. Хора за всякакви задачи – от почистване на мазета до дворове.

Всичко за ефективните методи за почистване на имот

Всичко за ефективните методи за почистване на имот

  1. Изнасяне на боклук. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували. Изнасяме ги на гръб и ги товарим в камион.
  2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме всички стари мебели. Изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук.
  3. Дезинфекция на помещения. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Преди, по време и най-накрая на работата.
  4. Почистване на фекалии. Събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Извършваме специфична обработка при почистване след смърт.
  5. Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и ги извозваме до депо.

Как работим

  • Почистване на мазета и тавани. Дезинфекция, събиране на боклук в чували, демонтаж на рафтове. Измиване и помитане.
  • Почистване след гълъби. Дезинфекция с препарати, събиране на курешки и трупове. Махане на гнезда, миене и повторна дезинфекция.
  • Почистване след кучета и котки. Събиране на трупове, дезинфекция с препарати. Почистване, събиране на фекалии и обезмирисяване с аерозол.
  • Извозване на отпадъци. Товарим камиона с всички събрани отпадъци. Извозваме до депо за рециклиране.

Защо да изберете „Bulkom.com“

Фирмата ни предлага качествени и евтини услуги. Нашите момчета работят бързо и професионално. Всичко ще е наред, работим евтино и ефективно. Разчитайте на нас за всяка задача.

Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за ефективните методи за почистване на имот

Как се извършва почистването на мазета и тавани?

Почистването започва със събиране на боклука в здрави чували. Демонтират се старите рафтове и мебели. След това помещението се измива и помита. Извършва се и дезинфекция за пълна чистота. Накрая всичко се извозва до депо.

Какво включва почистването на дворове?

Косим тревата и режем храстите. Събираме всички клони и дървета. Всичко се товари в камиона и се извозва до депо за преработка. Дворът се оставя чист и подреден. Извършваме всичко за ефективните методи за почистване на имот.

Как става дезинфекцията след почистване на гълъби?

Първо се събират всички курешки и трупове. След това се махат гнездата. Извършва се дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие. Накрая помещението се измива и дезинфекцира повторно. Така се осигурява пълна чистота и безопасност.