Продължете към съдържанието

Почисти мазето

„Bulkom.com“ предлага всичко за ефикасното изпразване на мазе. Може да се разчита на нашите хамали за евтина и надеждна услуга. Фирмата ни за почистване на мазета работи професионално и бързо. Няма да имате грижи, всичко ще е наред и цените са изгодни.

ефикасното изпразване на мазе

Услуги

Фирма за извозване и изхвърляне на всичко излишно от мазето. Нашите момчета за почистване работят старателно и внимателно. Изнасяме мебели, изхвърляме боклук и дезинфекцираме при нужда. Фирмата ни за почистване и извозване действа бързо и ефикасно. Няма нужда да се притеснявате за нищо, всичко ще е наред и всичко това на достъпни цени.

Всичко за ефикасното изпразване на мазе

  • Демонтаж на мебели. Демонтираме мебелите в мазето, изнасяме ги и товарим в камиона за боклук. Товарим и извозваме до депо за отпадъци.
  • Изхвърляне на боклук. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Извозваме ги до депо за рециклиране.
  • Дезинфекция. Когато е необходимо, правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това се прави преди, по време и най-накрая на работата.
  • Почистване. Измиваме подовете и стените, събираме паяжини и помитаме. Всичко е чисто и подредено след това.
  • Събиране на биологични отпадъци. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Работим прецизно и с много специфична обработка при нужда.

Телефон за контакти с нас: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ за ефикасното изпразване на мазе

Как се извършва всичко за ефикасното почистване на мазе?

Първо се демонтират всички мебели и се изнасят до камиона. Събират се всички отпадъци в здрави чували и се изнасят. При нужда се извършва дезинфекция с подходящи препарати. Помещението се измива, събират се паяжини и се помита. Товарим всичко в камиона и извозваме до депо за отпадъци.

Какви материали се използват за всичко за ефикасното изпразване на мазе?

Използват се здрави чували за събиране на отпадъците. Препарати за дезинфекция с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Метли и четки за почистване и измиване на помещението. Камион за извозване на отпадъците до депо. Всяко действие се извършва с подходящи инструменти и материали.

Какво включва услугата всичко за ефикасното изпразване на мазе?

Услугата включва демонтаж на мебели и изнасяне. Събиране на отпадъци в здрави чували и изнасяне на гръб. Дезинфекция с подходящи препарати при нужда. Измиване, събиране на паяжини и помитане на помещението. Извозване на всички отпадъци до депо за рециклиране.