Продължете към съдържанието

Услуги за почистване в мазе

„Bulkom.com“ предлага всичко за начини за почистване на мазе в къща. Нашата фирма за извозване работи евтино и качествено, за да ви осигури чисто и подредено мазе. С нашите момчета за почистване на къща всичко ще е наред.

почистване на мазе в къща

Как работим

Фирмата ни за почистване на мазе започва с оглед на обстановката и преценява нуждите. Нашите хамали за почистване събират и изнасят всички боклуци. Изхвърлянето на отпадъците се извършва в здрави чували. Товарим всичко на камион и го извозваме до депо. Изнасяме старите мебели и ги демонтираме, ако е необходимо.

Всичко за начини за почистване на мазе в къща

  1. Изнасяне на отпадъци. Събираме всички боклуци в здрави чували. Изнасяме ги на гръб и ги товарим на камион.
  2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме старите мебели на място. Изнасяме ги и ги товарим в камион за боклук.
  3. Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцираме преди и след работа.
  4. Почистване на фекалии. Събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистваме и дезинфекцираме.
  5. Премахване на паяжини. Почистваме и премахваме паяжини. Помитаме и измиваме мазето.

Фирмата ни за почистване на мазе е готова да помогне. Извозваме боклуците и изхвърляме ненужните вещи. дори и за почистване след наводнение в мазето ще дойдем. С нашите хамали за всичко за извозване на отпадъци от мазе в къща, всичко ще е наред и работим евтино. Обадете се на 0888 00 11 33 и ще получите най-доброто обслужване. Работим в София и областта.

ЧЗВ за почистване на мазе в къща

Какви услуги се предлагат за извозване на мазе в къща?

Предлагат се изнасяне на отпадъци, демонтаж на мебели и дезинфекция. Почистване на фекалии и премахване на паяжини също са включени. Извозване на отпадъците до депо и събиране в здрави чували. Всички дейности се извършват качествено и евтино. Всичко за начини за почистване на мазе в къща.

Как се извършва демонтажът на мебели?

Демонтажът на мебели се извършва на място. Старите мебели се разглобяват и изнасят. Товарят се на камион за боклук и се извозват до депо. Работи се бързо и внимателно, за да няма щети. Процесът е част от всичко за начини за почистване на мазе.

Как се дезинфекцира мазето?

Дезинфекцията на мазето се прави с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Тези препарати се използват преди и след почистването. Почистването включва събиране на биологични отпадъци и фекалии. След това се прави допълнителна дезинфекция за пълна чистота. Дезинфекцията е важна част от всичко за начини за почистване на мазе в къща.