Продължете към съдържанието

Почистване у дома

В Bulkom.com помагаме като извозваме стари мебели от апартаменти или тавани. За вас ще разкажем за етапи за дълбоко почистване на замърсено жилище. Подреждаме процеса на работа, така че да стане лесно и бързо. Всичко ще е чисто, а вие ще сте доволни. Услугите ни са евтини, а работата върви бързо с нас.

Когато дойдем при вас нашата цел а и вашата е организиране на пространството. Ако има много боклук, събираме го в чували и го изнасяме. Ако е нужна дезинфекция, използваме силни препарати, които махат микробите. Работим внимателно и всичко става под контрол.

Етапи за дълбоко почистване

Етапи за дълбоко почистване на замърсено жилище

  1. Събиране на отпадъци: Първо събираме всички боклуци. Пълним ги в здрави чували и ги носим на гръб до камиона.
  2. Товарене и транспортиране: След като е натоварен камионът, откарваме отпадъците до депо за рециклиране. Така местата стават чисти и приятни.
  3. Дезинфекция: Ако мястото е много мръсно, пръскаме със специални препарати. Те убиват всички бацили и правят мястото безопасно за живеене.
  4. Миене: Мием всички повърхности с мощни сапуни, които махат мръсотията. Всичко блести след нас.
  5. Последен преглед: Накрая проверяваме дали всичко е перфектно чисто. Ако е нужно, минаваме отново с препарат.

Тези стъпки помагат за правенето на вашия дом чист и свеж. С Bulkom.com винаги ще имате мир и спокойствие, защото знаем как да подредим и почистим всичко. Ние сме до вас, за да направим жилището ви по-добро място за живеене.

Ако имате нужда от нашите услуги, обадете се на 0888 00 11 33 или ни пишете. Работим в София и околностите, готови сме да помогнем във всяка ситуация.

Често задавани въпроси

Как започва почистването на замърсено жилище?

Първо оглеждаме мястото и си говорим с теб какво точно трябва да се направи. След това събираме всички отпадъци в наши чували. Товарим ги в камиона и ги извозваме за рециклиране или за депо. Накрая, ако е нужно, правим и дезинфекция. Всичко става бързо и внимателно.

Какво включва дезинфекцията след извозване на отпадъците?

След като изчистим и извозим боклука, ако е нужно, започваме с дезинфекцията. Използваме средства, които са безопасни за хората, но много ефективни срещу микробите. Така помещението става по – хигиенично. Това е добре за всички, които живеят там.

Как се грижите, че всичко е изхвърлено правилно?

Спазваме всички правила за изхвърляне на отпадъци. Имаме места където знаем, че може да се изхвърлят различни видове боклук. Товарим всичко в камиона и го карамена правилните места за изхвърляне или рециклиране. Така се уверяваме, че помагаме на природата. Всичко вършим с мисъл и грижа.