Продължете към съдържанието

Почистване след котки

Етапи за дезинфекция на апартамент след котки — това е с което се занимаваме ежедневно в Bulkom.com. Знаете ли каква е нужната работа? Няма да ви лъжем, не е за всякакви хора, трябва усилие и познание. Обещаваме, че всичко ще е наред и на достъпни цени сме.

Просто виждаме и знаем какво трябва да се направи. Няма сложни работи. Разбираме, че искате чистота и затова сме тук да помагаме. Изнасяме, измиваме, дезинфекцираме и всичко което трябва за да е чист апартамента ви както трябва.

Етапи за дезинфекция на апартамент

Етапи за дезинфекция на апартамент след котки

  1. Почистване: Първо вземаме и събираме всички отпадъци ако има такива. Това го правим внимателно.
  2. Дезинфекция: След това използваме препарати с бактерицидно действие. Обработваме всяко кътче.
  3. Миене: Всичко мием със специални препарати които са безопасни, но много ефективни.
  4. Обезмирисяване: Накрая пръскаме с аерозоли които връщат свежестта в дома ви.
  5. Финална проверка: Проверяваме дали всичко е чисто преди да ви се обадим, че сме готови.

За контакт с нас може да ни наберете на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови на всяко време.

Често задавани въпроси

Как се прави дезинфекция след котки?

Първо, започваме със събиране на всички отпадъци, които котките са оставили. След това използваме специални препарати за дезинфекция. Внимаваме да обработим всяко кътче, защото здравето ви е важно. Почистваме и мием на дълбоко, за да премахнем всички миризми. Накрая правим проверка за да сме сигурни, че всичко е перфектно чисто. Подобни стъпки ползваме и за почистване след гълъби.

Какви препарати използваме за дезинфекция?

Използваме само одобрени и ефективни препарати. Те са безопасни за хора и животни, но много силни срещу микроби. С тях се уверяваме, че апартаментът е без бактерии и вируси. Препаратите са избрани да действат бързо и да оставят дълготраен ефект. Всеки път проверяваме дали всичко е обеззаразено както трябва.

Как се гарантира качеството на почистването?

Всеки етап от почистването е под строг контрол. Следим внимателно какви методи и материали използваме. Работим методично и с внимание към детайлите. Правим редовни проверки през целия процес, за да сме сигурни в качеството. На края получавате доклад за извършената работа и съвети за поддържане на чистотата.