Продължете към съдържанието

Почистване след гълъби

Всичко за почистването след гълъб, правим го с усмивка и на добра цена. Знаем, че е важно мястото да е чисто и безопасно, затова в Bulkom.com сме тук да помогнем. Почистваме всичко бързо и качествено, без да ви оставяме да мислите за нищо. Доверете се на нашата фирма за всичко което трябва да се направи след като гълъбите си тръгнат.

При нас в Bulkom.com обещаваме, че почистването след гълъби ще стане така че да забравите, че там е имало птици. Ние идваме оценяваме ситуацията и започваме работа. Събираме всичко което гълъбите са оставили след себе си – от изпражнения до гнезда, и го извозваме където трябва. Освен тов, правим дезинфекция с мощни препарати, които махат всички микроби и вируси.

Всичко за почистването след гълъби

Всичко за почистването след гълъби

  1. Дезинфекция: Първо, Bulkom.com започва с дезинфекция. Използваме препарати със силно действие, които убиват всички бацили и осигуряват чиста среда.
  2. Почистване: След това мием и почистваме всички повърхности където гълъбите са били. Правим го старателно, за да не остане нищо.
  3. Изхвърляне на отпадъци: Всички отпадъци ги събираме и извозваме до специално място за тях. Не оставяме боклуци зад нас.
  4. Проверка: Проверяваме дали всичко е чисто и дезинфекцирано. Ако има нужда повтаряме процеса за да сме сигурни, че мястото е перфектно чисто.
  5. Обезмирисяване: Накрая пръскаме обезмирисяващи средства за да махнем всички неприятни миризми.

При нас в Bulkom.com, обещаваме че всичко ще е наред и на добри цени. Ние се грижим за всичко, така че вие да не се притеснявате за нищо. Свържете се с нас на телефон 0888 00 11 33 за всякакви въпроси или за да насрочим посещение. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването след гълъби?

Това е почистване на всичко, което гълъбите оставят зад себе си. Събираме изпражненията, махаме гнездата и мъртвите птици. Правим дезинфекция със специални препарати, които унищожават бактериите и вирусите. Извозваме всички отпадъци до места за рециклиране или изхвърляне. Гарантирам, че мястото ще бъде чисто и безопасно след нашата намеса.

Как се справяме с труднодостъпните места?

Имам специално оборудване и хора обучени за работа на трудни и тесни места. Ако гълъбите са направили беля в мазета или тавани, нашата фирма за всичко ще почисти. Използваме инструменти и машини които могат да достигнат навсякъде. Почистваме всичко старателно без да оставяме боклук. Осигурявам чистота дори в най-тесните кътчета.

Какви препарати използваме при почистването?

Използвам силни, но безопасни за хората и животните препарати. Те са ефективни срещу всякакви микроби и помагат за дълготрайна чистота. Препаратите са с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Освен това след почистването пръскаме и обезмирисяващи средства които правят помещението приятно за обитаване. Гарантирам, че след нас мястото ще бъде безопасно и чисто.