Продължете към съдържанието

Дезинфекция Яко

Всичко за дезинфекцията на апартаменти, това е нашата работа. В Bulkom.com са хората за това правим яко дезинфекция, изнасяме боклука, помитаме, дезинфекцираме и не само това, правим го евтино, че да е по джоба на всеки.

Когато идваме в апартамент, първо изнасяме мебелите които за да изхвърляне. Това могат да са боклуци или стари мебели. След това започваме с дезинфекцията – използваме супер препарати които мачкат всички микроби и вируси. Гаранция, че след нас всичко ще блести. И цени? Ами, цените са такива, че другите фирми само могат да ни завидят.

Всичко за дезинфекцията на апартаменти

Всичко за дезинфекцията на апартаменти

  1. Изнасяне на боклуци: Първо събираме всичко, което не трябва да е в апартамента. Това го правим бързо и ефективно. Чувалите ни са крепки!
  2. Товарене в камиона: След като съберем всички отпадъци, товарим камиона. Напълно се грижим да отиде всичко където трябва.
  3. Дезинфекция: След като изчистим апартамента, започваме с дезинфекцията. Използваме препарати със сигурно действие – бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно.
  4. Почистване на трудни места: Ако има места, които са занемарени, нашите хамали за дезинфекция ги почистват със специални средства.
  5. Финално миене: Накрая, след като всичко е дезинфекцирано, мием на дълбоко. Така вашата квартира не само ще е чиста, но и здравословна.

Ако ви трябва услуга за дезинфекция в София, не мислете много. Дори и двор да имате за чистене и косене, пак ние сме твойте хора. Обадете се на 0888 00 11 33. С Bulkom.com, всичко ще е наред!

ЧЗВ – Всичко за дезинфекцията на апартаменти

Каква химия използваме за дезинфекция?

Ама използваме най-добрите препарати, че да е сигурно всичко. Те са много силни срещу бактерии и вируси. С тях апартамента става чист и безопасен. Всичко микроби и мръсотии – направо ги махаме. И всичко тва е безопасно за хората и животните в дома.

Какво правим ако има много боклук?

Първо, всичко за дезинфекцията на апартаменти, започва с извозването на боклука. Събираме го, пълним го в чували, а те са крепки, не се късат. После всичко това го товарим в камиона. Изхвърляме го там, където трябва, правилно и без да мръдне от място.

Как става дезинфекцията след голямо почистване?

След като изчистим и изнесем всичко ненужно, започваме с дезинфекцията. Тя е важна, правим я със специални препарати. Те са си мощни и убиват всички бацили. Така помещението става чисто и свежо. Накрая всичко е подредено и без микроби.