Продължете към съдържанието

Всичко за чист двор

Здрасти! Тук от Bulkom.com, всичко за разчистване на дворове ти правим. Дворът ти трябва да блести, обещаваме ти, че с нас всичко ще е точно така както искаш. Спокойно, познаваме работата по почистване на дворове и косене на трева със извозването и!

С теб сме, когато трябва да изчистим навсякъде. В двора ти, ние демонтираме старите неща, махаме всички треви, храсти. Ако има и боклук, събираме го в чували, изхвърляме го. Важно е да знаеш, че всичко става бързо и чисто. Фирмата ни за това гарантира.

Всичко за разчистване на дворове

Всичко за разчистване на дворове

  1. Косене: Косим тревата ти бързо и чисто. Нищо сложно, понеже имаме техника.
  2. Рязане на клони: Не ни плашат храсти и дървета, всичко режем косим и чистим. После всичко в камиона и чао.
  3. Събиране на отпадъци: Ако има стари вещи, всичко в чували, фирмата ни за извозване се грижи. Бързо за да е чисто.
  4. Дезинфекция: Когато има нужда, мием и пръскаме със специални препарати. Всичко бактерии и вируси – пак си отиват.
  5. Почистване след животни: Ако имаш следи от животни, мием, дезинфекцираме и обезмирисяваме. Не оставяме никакъв мирис.

Така работим. Ти само се обади на нас на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови да помагаме когато се наложи.

ЧЗВ – Всичко за разчистване на дворове

Как се коси тревата в двора?

Когато идем да косим тревата, се грижим да е равно и чисто. Използваме добри машини за косене. Така тревата става кратка и приятна. После събираме остатъците. Всичко извозваме, да не остава бъркотия.

Как протича дезинфекцията на двор?

Когато има нужда от дезинфекция, правим я старателно. Използваме силни и безопасни препарати. Струва си, за да убием бактерии и вируси. Чистотата е важна за здравето. Правим това преди и след основното почистване.

Как става рязането на клони и дървета?

Рязането на клоните е част от подреждането на двора. Махаме всичко старо и изсъхнало. Товарим отпадъците в камион и ги извозваме. Всичко правим бързо и внимателно. Дворът остава чист и подреден след нас.