Продължете към съдържанието

Дезинфекция лесно

Етапи за дезинфекция на апартаменти с Меси. Знаете ли, че Bulkom.com прави чисти бързо и на добри цени? Аз съм от фирмата и ще ви кажа как се прави всичко стъпка по стъпка. Всичко ще е чисто и няма да ви струва много за почистването на апаратамента в София.

Бързо и без много мислене. Вземаме препарати, които махат всички микроби и бацили. Всичко става бързо и никой не трябва да мисли за мръсотията. В Bulkom.com държим на чистотата и правим всичко както трябва.

Етапи за дезинфекция на апартаменти

Етапи за дезинфекция на апартаменти с Меси

  1. Предварително подготвяне: Първо, оглеждаме къде има най-много мръсотия и боклук план.Правин план и започваме да изхвърляме натрупалият се боклук.
  2. Използване на препарати: Метем, мием, после слагаме специални препарати, които убиват всички микроби.
  3. Основно почистване: Вземаме машини, ако трябва, и мием всички подове и стени докато не заблестят.
  4. Финално премахване на мръсотията: След като всичко е чисто, пак пръскаме с дезинфектанти да убием последните микроби.
  5. Проверка и дезодориране: Накрая проверяваме дали всичко е перфектно чисто и ако трябва слагаме аромати, които правят въздуха свеж.

Това са стъпките, които следваме в Bulkom.com, за да ви осигурим чист и свеж дом. Винаги правим всичко на ниво и с гаранция, че ще останете доволни.

Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да ви помогнем веднага.

ЧЗВ – Етапи за дезинфекция на апартаменти с Меси

Какво значи дезинфекция на апартамент?

Дезинфекция на апартамент означава да махнем всички бацили и микроби. Това се прави със специални препарати. Слагаме препаратите на местата, където е нужно, и всичко става безопасно за живеене. Помагаме на хората да живеят в по-чисти помещения. Така помещението става място, където е приятно да се живее.

Как се подготвяме за дезинфекция?

Първо проверяваме къде има най-много мръсотия. После планираме къде точно да почистим и с какви препарати. Всеки един ъгъл се третира внимателно. Нашите хора знаят точно как да подготвят и извършат дезинфекция. Важно е всичко да се направи според плана, за да е добре изпълнена услугата.

Какви препарати използваме за дезинфекция?

За дезинфекция използваме препарати, които са силни срещу вируси и бактерии. Те са безопасни за хората и не вредят на мебелите. Препаратите се нанасят внимателно на нужните места. Така осигуряваме, че всичко е чисто и здравословно. Почистваме всичко много внимателно, за да сте спокойни.