Продължете към съдържанието

Изхвърляне на натрупания боклук

Здравейте от „Bulkom.com“! Ако се нуждаете ог фирма да организира всичко за изхвърляне на натрупания боклук в апартаменти или къщи, то вие сте на правилното място. Правим това на доста изгодни цени, и с гаранция, че ще останете доволни. Няма да ви коства много, и сме сигурни, че каквото и да е мръсно, ще го направим чисто.

Основно се занимаваме с изхвърляне на всякакви неща. Може да са стари хладилници, които вече не работят и ухаят, или мебели, които не искате. Ако има изпражнения или други мръсотии, също се справяме. „Bulkom.com“ е тук да помага и да маха всички боклуци бързо и лесно.

всичко за изхвърляне на натрупания боклук

Всичко за изхвърляне на натрупания боклук

  1. Изнасяме отпадъците: Вземаме всичко излишно от вашето място, товарим го и го караме до депо.
  2. Демонтираме мебелите: Ако имате стари мебели, демонтираме ги, изнасяме ги и ги изхвърляме правилно.
  3. Дезинфекция: Правим дезинфекция с мощни средства за почистване, ако има нужда, особено в мръсни ситуации.
  4. Чистене на дворове и мазета: Ако трябва да почистим двор или в мазе, също измиваме и метем всичко.
  5. Специални случаи: Ако има по-специални неща като следствие от смърт или изоставени и клошарски места, обработваме ги със специално внимание и дезинфекция.

„Bulkom.com“ е тук за вас. Обадете се на нашия телефон 0888 00 11 33 и ние ще дойдем да помогнем. Работим в София и областта и винаги сме готови да отговорим на вашите нужди.

Често задавани въпроси

Какво правим с големите мебели?

Свалваме старите мебели, демонтираме ги и ги изнасяме. След това ги товарим в камиона и ги отвеждаме до депо. Гарантирам, че мебелите няма да заемат място у вас. Това се прави бързо и лесно. Осигуряваме, че всичко е чисто и няма да има боклук наоколо.

Как се справяме с мръсни помещения?

Ако помещението е много мръсно, използваме силни препарати за дезинфекция. Това включва миене и помитане, за да стане всичко чисто. Важно е да знаете, че местата, където сме работили, ще бъдат дезинфекцирани добре. Гарантирам, че ще направим така, че да е безопасно и чисто.

Как обработваме извънредни ситуации?

В случаи като почистване след смърт или изоставени места, се включва специална обработка. Използваме препарати с бактерицидно, вирусоцидно и туберкулоцидно действие. Грижим се да съберем всички отпадъци и да ги изнесем безопасно. Ще почистим и дезинфекцирам всичко, за да няма опасност за здравето.