Продължете към съдържанието

Чистим добре

Здрасти! Ако търсиш някой да направи всичко за почистването след клошари, спрял си на точното място. Тука, в Bulkom.com, правим почистване на клошарски жилища бързо и на добра цена. Ще ти обясним как става работата и как можеш да разчиташ на нас, че всичко ще е чисто като сълза.

Нашият екип е специализиран в почистването. Идваме на място, оглеждаме какво трябва да се направи и започваме работа. Няма да намериш другаде такива цени и такъв приятелски подход като нашите хора за тая работа. Всичко е лесно като детска игра, а и караме нещата да блестят!

Всичко за почистването след клошари

Всичко за почистването след клошари

  1. Извозване: Първо събираме всички боклуци. Всичко изнасяме на гръб и товарим в камиона.
  2. Дезинфекция: После размахваме с дезинфекционни препарати навсякъде. Дезинфекционните ни средства убиват всякакви микроби.
  3. Помитане и миене: После метем, мием наоколо със специални миещи препарати. Става чистичко като ново.
  4. Обезмирисяване: След като всичко е чисто, пръскаме аерозоли, за да махнем всякакви миризми.
  5. Последни проверки: Накрая правим една обиколка да видим дали всичко е както трябва. Ако нещо не е наред, отново минаваме.

Разчитай на Bulkom.com, че ще ти свърши работа както трябва! Всичко ще е както трябва, чисто и приветливо. Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за почистването след клошари

Колко време отнема цялостното почистване?

Всичко зависи колко е голям бърлогана на клошара. Обикновено, ако е много замърсено, може да отнеме няколко часа. Първо събираме всичко на куп, после почистваме с мощни машини и препарати. Завършваме с дезинфекция, за да е сигурно, че всичко е без бацили.

Как гарантирате качеството на почистването?

Ами, винаги работим със сърце и старание. Използваме най-добрите препарати, които са и безопасни. Хората ни са обучени да виждат всеки ъгъл. След като приключим, правим последна проверка. Целта е клиентът да е доволен от работата.

Може ли да се доверите на нашите хора за почистването?

Разбира се, че може! Всички са професионалисти и работят в тая област от години. Имат всички необходими умения и знаят как да се справят дори с най-трудните случаи. Всеки е проверен и можеш да си спокоен, че всичко за почистването след клошари ще е както трябва.