Продължете към съдържанието

Дезинфекция след гълъби

Нашата фирма за дезинфекция предлага етапи за дезинфекция на жилище след гълъби. Работим евтино и всичко ще е наред. Фирмата ни за извозване на отпадъци предлага качествени услуги на достъпни цени.

Етапи за дезинфекция на жилище

Почистване и дезинфекция

Нашите хамали за почистване ще се погрижат за всичко. Събираме курешките, махаме гнездата и изнасяме труповете. Всичко това се прави с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие. Фирмата ни за дезинфекция работи бързо и качествено. Клиентите остават доволни и всичко е чисто.

Етапи за дезинфекция на жилище след гълъби

Събиране на отпадъци. Курешките и другите отпадъци се събират и поставят в здрави чували. Тези чували се изнасят ръчно до камиона.

Махане на гнезда. Всички гнезда се премахват внимателно. След това се изхвърлят на подходящо място.

Дезинфекция. Химическа обработка, използват се специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Първо се напръсква, след това се измива и накрая пак се напръсква.

Измиване. Повърхностите се измиват добре с подходящи препарати. Всичко се прави, за да няма следи от гълъбите.

Повторна дезинфекция. За да сме сигурни, че всичко е чисто, се прави още една дезинфекция. Това гарантира, че няма да останат вредни микроорганизми.

Нашата фирма за дезинфекция извършва всички тези стъпки с грижа и внимание. Работим евтино и качествено. Обадете се на телефон 0888 00 11 33 за повече информация и да уговорите посещение. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Етапи за дезинфекция на жилище

Как се извършва дезинфекция на жилище след гълъби?

Първо, събираме курешките и махаме гнездата и труповете. След това дезинфекцираме с препарати. Почистваме всичко със специални продукти. Накрая товарим и извозваме отпадъците.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използваме силни дезинфектанти, които убиват микробите. Препаратите са безопасни за хора и животни. Прилагат се внимателно, за да покрият всички засегнати места. След това се оставят да действат за определено време. Накрая се почистват остатъците.

Колко време отнема целият процес?

Времето зависи от размера на жилището и степента на замърсяване. Обикновено процесът включва няколко часа за събиране и дезинфекция. След това товарим отпадъците и ги извозваме. Накрая проверяваме всичко за финални детайли.