Продължете към съдържанието

Химическа обработка

Предлагаме всичко за химичната обработка на жилища. Фирмата ни за химическа обработка е тук, за да помогне. Работим евтино, бързо и ефективно. С нашите момчета за обработка всичко ще е наред.

Фирмата ни за почистване на апартаменти предлага и химическа обработка за вашето жилище. Почистваме, дезинфекцираме и извозваме отпадъци. Нашите хамали за почистване се грижат всичко да е на място и чисто.

Всичко за химичната обработка

Всичко за химичната обработка на жилища

Нашата фирма за химична обработка предлага:
Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета, товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо за преработка.
Дезинфекция след смърт. Почистване на фекалии, събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.
Почистване след гълъби. Дезинфекция с препарати, събиране на трупове, махане на гнезда, миене и пак дезинфекция.
Почистване след кучета и котки. Събиране на труповете, дезинфекция, почистване, събиране на фекалиите, миене и обезмирисяване.
Почистване на мазета и тавани. Дезинфекция, събиране на боклук в чували, демонтаж на рафтове, измиване и помитане.

Извозваме, изхвърляме и дезинфекцираме всички нежелани отпадъци. Работим бързо и качествено. Винаги на разположение за всичко за химичната обработка на жилища. За контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва химичната обработка на жилища?

Включва почистване с химични препарати и дезинфекция на всички повърхности. Извозване на отпадъци и изхвърляне на ненужни мебели и предмети. Събиране на боклук в здрави чували. Миене на подове и стени. Обработваме с внимание към всеки детайл.

Как се извършва извозването на отпадъци?

Отпадъците се събират в здрави чували и се товарят в камиона. След това се извозват до депо за отпадъци или рециклиране. Всичко се прави бързо и ефективно. Работи се с внимание към безопасността. Процесът е лесен и удобен.

Колко струва услугата?

Цената е достъпна и се определя според обема на работа. Предлагаме евтини решения за почистване и извозване. Обработваме всяко жилище с грижа и внимание. Даваме ясна оферта без скрити такси. Всичко се извършва професионално и бързо.