Продължете към съдържанието

Извозваме стари мебели

Всичко за подготовка на имот за извозване с хамали е нашата работа! Фирмата ни „Bulkom.com“ предлага евтино и качествено извозване. Всичко ще е наред! Работим с нашите хамали, които са професионалисти.

Нашата фирма за извозване на мелели и отпадъци работи бързо и евтино. Изнасяме боклуците пеша от високите етажи, товарим ги в камиона и извозваме на депо. Нашите момчета за хамалски услуги работят здраво, за да е всичко чисто. Нашите услуги включват събиране на дребни отпадъци в чували и изнасяне на гръб.

подготовка на имот за извозване с хамали

Всичко за подготовка на имот за извозване с хамали

  • Демонтираме мебели. Изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Работим бързо и професионално.
  • Дезинфекция с препарати. Използваме бактерицидни, туберкулоцидни и вирусоцидни препарати. Работим с грижа и точност.
  • Събиране на биологични отпадъци. Почистваме фекалии, събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Работим безопасно и чисто.
  • Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо.
  • Почистване на мазета и тавани. Правим дезинфекция, събиране на боклук в чували и демонтаж на рафтове. Измиваме, събираме паяжини и помитаме.
  • Апаратаменти със животни. Предлагаме и почистване във помещения с мъртви животни, за тази услуга реагираме много бързо.

Нашата фирма всичко за извозване с хамали работи евтино и качествено. Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за подготовка на имот за извозване с хамали?

Услугата включва демонтаж на мебели, събиране на отпадъци в здрави чували и дезинфекция. След това товарим камиона и извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Почистваме дворове и изхвърляме боклуци. Работим евтино и качествено.

Как се извършва извозването на отпадъци?

Събираме отпадъците в здрави чували, които са подходящи за тежки товари. Демонтираме ненужни мебели и ги подготвяме за извозване. Товарим всичко в камиона и транспортираме до депо за рециклиране. Важно е всичко да е направено безопасно и бързо.

Какво трябва да се направи преди извозването?

Преди извозването, необходимо е да се уточнят кои мебели и отпадъци ще бъдат изнесени. Всичко ненужно трябва да се отдели и подготви за товарене. Няма нужда от опаковане, нашите хамали ще се погрижат за това. Помещението трябва да е достъпно за товарене. Работим евтино и качествено.