Продължете към съдържанието

Почистване след клошар

Bulkom.com представя услуги за всеки дом. Като знаем какво трябва и как се прави, хващаме се на работа бързо и на добра цена. Готови сме за етапи за изчистване на жилище след клошар. Гарантираме, че всичко ще е точно и чисто след нас.

Хората от Bulkom.com имат очи за всеки ъгъл. Почистваме, изнасяме, изхвърляме и правим всичко да блести. На добра цена, с усмивка и гаранция за качество. Всеки ден излизаме на терен с ентусиазъм да оставим домовете чисти и приветливи.

изчистване на жилище след клошар

Етапи за изчистване на жилище след клошар

  1. Изнасяме боклука: Нашите момчета взимат всичко ненужно и го натоварват в камиона. Не просто го мятаме, а го подреждаме добре за транспортиране и извозване.
  2. Демонтираме старите мебели: Ако има стари шкафове или столове, нашата фирма за демонтаж ги разглобява и изнася.
  3. Дезинфекция на помещенията: Правим всичко бактериално чисто. Използваме мощни средства за унищожаване на микроби, които са зъдължителни стъпки, ако трбва да се почиства след труп или смърт в жилището .
  4. Измиване на подове и стени: След като всичко е изнесено, нашите хамали за чистене мият всяка повърхност.
  5. Финално обезмирисяване: Прилагаме специални аерозоли за свежест и добра атмосфера.

За контакти с нас, моля обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ при изчистване на жилище след клошар

Какво правим когато идем да чистим жилище след клошар?

Започваме с голяма дезинфекция, защото здравето е важно. После мием всичко добре със силни препарати. След като всичко е чисто, събираме боклуците в наши чували. Товарим камиона и го извозваме до депо за отпадъци. Всичко това го правим бързо и внимателно.

Как гарантирате, че местата ще бъдат добре почистени?

Уверявам ви, че използваме най-добрите машини и препарати. Всичко в жилището обхождаме и преглеждаме детайлно. Нашите работници са обучени да обръщат внимание на всеки ъгъл. Цялото място ще бъде прегледано няколко пъти. Изхвърляме всичко ненужно и никакви отпадъци не остават зад.

Как се справяте с трудни петна и миризми?

Имаме специални машини за това. Петната и миризмите ги обработваме със специални средства, които са много силни. Всеки път правим няколко обиколки, за да сме сигурни, че всичко е идеално. Трудните места ги третираме няколко пъти. В края, помещението е чисто и без миризми.