Продължете към съдържанието

Опожарени имоти

Фирмата ни за „Bulkom.com“ предлага всичко за методите за изчистване на опожарени имоти. Разполагаме с опитни момчета и работим на добри цени. Дейността ни е изгодна и ефективна, обещаваме, че всичко ще е наред.

Нашите хамали за почистване на опожарени имоти, които ще се нуждаят от ивозване на изгорелите мебели са винаги готови да помогнат. Предлагаме изнасяне на отпадъци, извозване до депо и дезинфекция на мястото. Може да се разчита на нашата фирма за бързо и качествено обслужване. Работим евтино и гарантираме, че всичко ще бъде наред.

методите за изчистване на опожарени имоти

Всичко за методите за изчистване на опожарени имоти

  1. Демонтаж на мебели и извозване. Разглобяване на изгорели мебели, изнасяне на части и товарене в камиона. Мебелите се транспортират до депо за отпадъци.
  2. Събиране на дребни отпадъци в чували. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят. Чувалите се товарят в камиона и се извозват.
  3. Дезинфекция и почистване на мястото. Ползват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Обработва се преди, по време и след почистването.
  4. Помитане и измиване с препарати. Почистват се подовете и стените с професионални препарати. Измива се внимателно, за да се премахнат следите от пожар.
  5. Товарене и транспортиране до депо. След почистването всички отпадъци се товарят в камиона. Камионът се извозва до депо за отпадъци и рециклиране.

За всичко за методите за изчистване на опожарени имоти, свържете се с нас на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта. „Bulkom.com“ е вашата фирма за почистване и извозване на опожарени имоти. Обещаваме бързо, евтино и качествено обслужване.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за изчистване на опожарени имоти?

Изчистването на опожарени имоти включва извозване на отпадъци, демонтаж на повредени мебели, дезинфекция и измиване на помещения. Следва внимателно събиране на отпадъците в здрави чували. Товарим камиона и транспортираме отпадъците до депо. Всяка стъпка е прецизна и сигурна. Цените са изгодни и достъпни.

Как се извършва дезинфекцията след пожар?

Дезинфекцията включва използване на специални препарати, които премахват миризмата на изгоряло и унищожават бактериите. Измиват се всички повърхности, като се обръща внимание на труднодостъпни места. След дезинфекцията помещението е готово за нови ремонти. Работата се извършва бързо и професионално. Обещаваме ви евтини и качествени услуги.

Колко време отнема изчистването на опожарено помещение?

Времето за изчистване зависи от големината и степента на щетите в помещението. Обикновено процесът включва няколко стъпки: събиране на отпадъци, демонтаж на повредени мебели, дезинфекция и измиване. За малки помещения е нужно един ден, за по-големи може да отнеме два или повече дни. Работим бързо и ефективно, за да изпълним задачите в срок.