Продължете към съдържанието

Почистване на домове

Етапи за почистване на домове със стари дивани са важна услуга, която фирмата ни „Bulkom.com“ предлага. Нашата фирма за изхвърляне на стара гарнитура, дивани и отпадъци е тук за да помогне. Цени за услугите са най-добрите в София. Фирмата ни за почистване на домове работи бързо и евтино.

Нашите хамали за почистване изнасят и изхвърлят старите дивани, мебелите и отпадъците. Работата се извършва стъпка по стъпка и винаги на най-добрите цени за извозване на отпадъци. Демонтираме мебелите ако е нужно. Помитаме и дезинфекцираме при нужда. Нашите хамали за почистване са опитни и работят бързо и ефективно. Изнасяме всичко на гръб и товарим в камиона.

почистване на домове със стари дивани

Етапи за почистване на домове със стари дивани

  1. Демонтаж на дивани. Разглобяваме старите дивани за по-лесно изнасяне. Използваме нужните инструменти и техники. Внимаваме за да не повредим нищо.
  2. Изнасяне на дивани. Нашите момчета за почистване изнасят диваните пеша от висок етаж. Внимателно и бързо работим за да няма забавяне.
  3. Товарене на камион. Товарим камиона с разглобените дивани и отпадъците. Не подреждаме нищо, всичко отива за извозване.
  4. Дезинфекция на помещения. При нужда дезинфекцираме с препарати. Това е важно при почистване след болести или други специални случаи.
  5. Извозване до депо. Извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Правим това по най-безопасния начин.

Фирмата ни за почистване на домове със стари дивани и за изхвърляне на мебели и гардероби работи във всяка част на София. Нашите услуги са бързи, евтини и надеждни. Работим за да направим вашия дом чист и свободен от стари мебели. Обадете се на 0888 00 11 33 за да научите повече и да уговорите почистване.

Често задавани въпроси

Колко време отнема почистването на дом със стари дивани?

Времето зависи от големината на помещението и броя на диваните. Обикновено отнема няколко часа. Екипът идва на място, изнася диваните, разглобява ги при нужда. После ги товарим в камиона и транспортираме до депото. Всичко се извършва внимателно и бързо.

Как се извършва почистването на домове със стари дивани?

Процесът започва с пристигане на екипа на адреса. Изнасяме старите дивани и разглобяваме, ако е необходимо. Товарим всичко в камиона и ги извозваме до депо за отпадъци. Всичко се извършва бързо и евтино. Работим внимателно и чисто.

Какво включва услугата за почистване на домове със стари дивани?

Услугата включва изнасяне и разглобяване на старите дивани. Товарим ги в камион и ги извозваме до депо за отпадъци. Предоставяме и дезинфекция на помещението след почистването. Работим бързо и на достъпни цени. Целият процес е организиран и сигурен.