Продължете към съдържанието

Почисти лесно почистване

Ако имаш проблем с наводнен апартамент, тук в Bulkom.com се заемаме с всичко за почистване на наводнени апартаменти. Оправяме всичко бързо и на добри цени, така че да не се притесняваш за нищо.

Когато става въпрос за почистване след наводнения, хората от Bulkom.com знаем как да подходим. Спокойно, всичко ще е наред, а цените – най-добрите. Оправяме бъркотията без да ти създаваме допълнителни главоболия. Почистваме и мазета и тавани след наводнеиня също.

почистване на наводнени апартаменти

Всичко за почистване на наводнени апартаменти

Ето какво правим стъпка по стъпка, чистим бързо и коректно за да върнем апартамента в нормален вид:

  • Изхвърляме боклука: Събираме всички повредени вещи и ги товарим в камиона. Ние извозваме всичко до депото за отпадъци, където всичко се рециклира или изхвърля правилно.
  • Дезинфекция: Преди, по време и след почистването използваме мощни препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Така осигуряваме, че няма да останат неприятни миризми или бактерии.
  • Почистване на мазета и тавани: Не само че почистваме, но и дезинфекцираме, махаме старите рафтове и измиваме паяжините.
  • Справяне с биологични отпадъци: Ако има такива, ги събираме в специални контейнери за опасни отпадъци и се грижим те да бъдат обработени по безопасен начин.
  • Почистване на дворове: Косим, режем и товарим клоните и дърветата в камиони за транспортиране до места за рециклиране.

За контакти с нас, звънни на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да помогнем във всеки момент.

ЧЗВ за почистване на наводнени апартаменти

Какво правите ако апартамента е много наводнен?

Ако апартамента е много наводнен, първо оценяваме щетите. След това започваме да извозваме всичко, което не става за ползване. Третата стъпка е да изчистим всичко добре. Дезинфекцията е следващата, за да е сигурно, че няма микроби. Всичко това го правим бързо и на добра цена.

Как се справяте с мухъл след наводнение?

Започваме с извозване на всичко развалено и мокро. После изсушаваме помещението добре. След изсушаването, търсим и премахваме мухъл от всички ъгли. Използваме средства, които спират мухъла да се върне. Гарантирам, че всичко ще е както трябва.

Какви са стъпките за почистване на апартамент след наводнение?

Първо, преглеждаме какво може да се спаси и какво трябва да изнесем. Товарим всичко, което не става в камиона и го извозваме до депо за отпадъци. След това почистваме на дън, за да махнем всички мръсотии и остатъци. Накрая правим дезинфекция, за да е безопасно. Работим бързо и за малко пари.