Продължете към съдържанието

Чистим бързо и коректно

Здравейте! От Bulkom.com сме тук за това, да помагаме на хората като вас да си подготвят къщата за почистване, когато има боклук навсякъде. Ние знаем, че когато става дума за всичко за подготовка за почистване на къща с боклук от мазето до тавана извозваме и изхвърляме всичко, вие търсите някой доверен и честен. Обещаваме, че всичко ще бъде наред и че цените ни са наистина добри.

Всичко за подготовка за почистване

Как работим

Когато има нужда, нашите момчета за трудни задачи идват и всичко се свежда до работа, работа и пак работа. Разбираме, че хората искат нещата да станат бързо и без проблеми. Затова извозваме, изхвърляме и изнасяме всичко без да му мислим много. Хвърляме само каквото ни кажете, за това не забравяйте за гаража, ако искате да го почистим, трябва да ни кажете че искате и извозване на отпадъците от гаража, иначе не пипаме без да сте ни казали. Правим го с усмивка и грижа, за да сте спокойни, че домът ви ще бъде чист и приготвен.

Всичко за подготовка за почистване на къща с боклук

  1. Изнасяме отпадъците: Когато има много боклук, първо го събираме в здрави чували, после го носим на гръб надолу по стълбите, ако е висок етаж. Всичко това го правим бързо и внимателно.
  2. Демонтираме стари мебели: Ако трябва да махнем мебели, нашите момчета за тежки вещи ги разглобяват, изнасят и товарят в камиона. После ги водим на място, където ще се рециклират както трябва.
  3. Дезинфекция: В места, където е много мръсно, например след смърт или ако има много микроби, първо мием, после пръскаме с мощни препарати, които махат всички бактерии и вируси. Така мястото става чисто и безопасно.
  4. Почистване на дворове: Косим трева, режем храсти и дървета, товарим клони и ги извозваме до места, където може да се използват за добро.
  5. Миене и помитане: Когато трябва да изчистим мазета или тавани, събираме боклук в чували, мием, махаме паяжините и помитаме всичко. Така мястото остава истински чисто.

Bulkom.com работи в София и околността. За контакти с нас, моля, обадете се на 0888 00 11 33.

ЧЗВ – Всичко за подготовка за почистване на къща

Как да се подготви помещението за почистване?

Аз идвам и гледам какво трябва да направим, първо изхвърляме всичко старо и ненужно. После взимаме големите неща, които не стават за нищо. Товарим всичко на камиона лека-полека. Гарантирам, че ще прочистим добре, без да оставим боклук.

Как гарантирате, че всичко ще бъде извозено правилно?

Имаме чували, които държат здраво боклука. Товарим бързо и внимателно в камиона, всичко е планувано. След това отиваме директно на депото за отпадъци. Проверяваме всичко два пъти, за да сме сигурни, че е чисто.

Каква техника използвате за почистване?

За по-големите боклуци имаме специални инструменти, които помагат да ги вдигнем и заредим. Използваме и мощни машини за почистване, които махат всичко ненужно. Всичко се прави бързо и ефективно. Поддържаме нашата техника в топ състояние, за да работи добре.