Продължете към съдържанието

Хамалски услуги с почистване

Всичко за почистването и извозването с хамали, това правим и то яко добре. Идваме при вас и се грижим за всичко. Справяме се с всичко бързо и лесно. Вие само си стойте на топло и спокойно, докато почистваме вашият апартамент или изхвърляме мебели от жилището ви.

Разполагаме с много опит. Нашите хамали за извозване на боклука са силни и работят бързо. Изнасяме отпадъци пеша от високи етажи и ги товарим в камион. Помагаме във всяка ситуация. С нас всичко ще е наред, доверете се!

Всичко за почистването и извозването с хамали

Всичко за почистването и извозването с хамали

  1. Демонтаж: Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Разберете, че ви е гарантирано качество.
  2. Дезинфекция: Действаме с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Дезинфекцираме преди, по време и след работа.
  3. Почистване на дворове: Косим трева, режем храсти, товарим клони в камиони и ги извозваме. Вашите дворове ще блестят.
  4. Мазета и тавани: Изчистваме, измиваме, махаме паяжини и помитаме. Също така правим дезинфекция.
  5. След смърт: Почиствам веднага всичко дори и фекали с много внимание и уважение към мястото. Дезинфекцираме, мием и използваме аерозоли за обезмирисяване.

Всички тези действия са част от нашата работа. Осигуряваме, че ще се чувствате спокойни и доволни от резултатите.

Ако искате да се свържете с нас за услугите, които предлагаме, ето телефона за контакт: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва извозването на отпадъци?

Товарим камиона с боклука, който трябва да изхвърлим. Изнасяме всичко тежко и голямо без да мрънкаме. Изхвърляме всичко на депо за отпадъци. Гарантираме, че мястото остава изчистено. Всичко се прави бързо и без да ви досаждаме.

Как се справяте с големи мебели?

Разглобяваме мебелите ако трябва и ги изнасяме внимателно. Товарим ги в камиона заедно с останалия боклук. Уверяваме ви, че всичко минава гладко. Ще видите, че сме бързи и внимателни. Вашите мебели са в безопасни ръце.

Как правите с почистването след ремонт?

Събираме всички строителни отпадъци. Помитаме и мием зона за работа. Товарим отпадъците и ги извозваме до депо. Почистваме внимателно, за да не оставим бъркотия. Всичко ще е чисто и подредено, както трябва.