Продължете към съдържанието

Почиствам веднага всичко

Здравейте от „Bulkom.com“ идваме при вас веднага за почистването на фекалии от жилища. Знаем, че когато става въпрос за това, трябва да действаме бързо и изгодно. Обещаваме, че ще свърша работата качествено и няма да ви оставя в беда. Работим на добри цени и винаги сме насреща когато имате нужда от почистване на клошарски апартамент.

Когато почистването на фекалии след умрели животн е необходимо, хамалите от „Bulkom.com“ разполагаме с нужните умения и инструменти. Първо изнасяме всичко ненужно, товарим го и го откарваме директно на депото. Помитаме, мием, ако трябва и дезинфекцираме. Нашите хамали за изнасяне са винаги готови.

почистването на фекалии от жилища

Всичко за почистването на фекалии от жилища

  1. Почистване на фекалии: Измиваме замърсените места с мощни препарати. Гарантирам, че всичко ще бъде чисто.
  2. Дезинфекция: Използваме препарати с бактерицидно действие. Правим го преди, по време и след почистването.
  3. Изнасяне на отпадъци: Всичко ненужно го събираме, товарим и извозваме без да се мотаем.
  4. Специална обработка: Ако има нужда от специфично почистване, като след смърт например, действаме бързо и внимателно.
  5. Дворове и мазета: Не само в жилища работим. Чистим и външни пространства, косим треви и подготвяме всичко за вас.

Фирмата ни за извозване на отпадъци знае как да свърши работа правилно. Ако имате нужда от нас, не се колебайте да се обадите на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да помогнем веднага.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването на фекалии от жилища?

Почистването на фекалии включва измиване и дезинфекция на замърсените места. Правим това внимателно и използваме мощни препарати. После всичко замърсено се събира и извозва. Гарантирам, че след нас всичко ще бъде обработено правилно. Справяме се бързо и ефективно, без да ви затрудняваме.

Как се справяме с много замърсени помещения?

Когато помещението е много мръсно, оценяваме колко е зле. После започваме с грубото почистване – събираме всички отпадъци. Използваме специални средства за дезинфекция, които убиват бактериите и вирусите. Всичко ненужно го изнасяме и извозваме до депо. Помещението остава чисто и безопасно за живеене.

Какви мерки взимаме за безопасност по време на почистване?

За безопасността по време на почистване винаги носим защитно облекло. Използваме ръкавици, маски и специални обувки. Всички препарати с които работим са силни, но са безопасни за хората в къщата. Внимаваме да не разпространяваме мръсотията на чисти места. Всеки път след работа изхвърляме защитните средства.