Продължете към съдържанието

Почистваме всичко

Нашата фирма се занимава с всичко за почистването след умрели животни. Това включва сериозни дейности, като измиване, изхвърляне на вещите, дезинфекция. Нашите момчета за това са много усърдни и правят всичко на много изгодни цени. Обещаваме, че всичко ще е чисто и спретнато, като ново.

Как работим?

Когато се обадите на Bulkom.com, идваме веднага. Първо помитаме, после мием на място със специални препарати, които са много ефективни срещу микроби. Не пропускаме нито един ъгъл. След като всичко е чисто, товарим в камиона и извозваме до депо за боклук. Всичко това го правим бързо и без допълнителни такси за вас.

Всичко за почистването след умрели животни

Всичко за почистването след умрели животни

  1. Изнасяне на отпадъци: Първо събираме всички боклуци в наши чували. Тежките неща, като стари мебели ги демонтираме и изнасяме дори и след пожар. Всичко това го носим на гръб до камиона.
  2. Дезинфекция: Преди и след като изчистим пръскаме със силни препарати. Те убиват всички микроби и осигуряват чистота и безопасност.
  3. Миене: След като всичко е изнесено, започваме да мием подовете със специални средства. Така се гарантира, че няма да остане никаква миризма.
  4. Обезмирисяване: След миенето използваме професионални аерозоли за обезмирисяване. Така мястото остава свежо и приятно.
  5. Контрол на качеството: Накрая нашите момчета за проверка проверяват всеки кът. Уверяваме се, че всичко е перфектно чисто.

Bulkom.com работи за вас в София и областта. Ако имате нужда от нашите услуги, моля позвънете на 0888 00 11 33 и ще дойдем на помощ веднага.

ЧЗВ – Всичко за почистването след умрели животни

Как се справяте с миризмите?

След като почистим всичко, използваме специални аерозоли. Те махат лошите миризми и връщат чистотата на въздуха. Това гарантира, че мястото ще замирише на ново. Всеки ще е доволен от резултата. Работата е важна за нас, защото знаем какво правим.

Как гарантирате, че всичко е дезинфекцирано?

Ползваме най-добрите препарати срещу бактерии и вируси. Те са сигурни и ефективни и работят бързо. Всеки кът ще бъде обработен добре. Всичко ще е безопасно за живеене след нашата работа. При нас чистотата е на първо място.

Каква техника използвате за почистване?

Използваме съвременни машини за почистване. Те помагат да свършим работата бързо и качествено. Всяка машина е подходяща за различни повърхности. Справяме се с всякакви замърсявания. Всеки път оставаме доволни от крайния резултат.