Продължете към съдържанието

Почистване след пожар

Здрасти, аз съм от Bulkom.com и съм тук да ти помогна за всичко за почистването след пожар. Знаеш ли, че след такава беля е много важно бързо да се почисти и извозят изгорелите мебели от апартамента, за да може пак да живееш спокойно и безопасно? А и с нас ще ти излезе евтино, няма да ти струва много.

С Bulkom.com сме винаги там, където имаш нужда от нас. Идваме бързо и се стараем всичко да стане наред. След като огънят е погасен, нашите момчета идват да видят какво трябва да се направи. Помитаме, измиваме и ако трябва, дезинфекцираме с най-добрите препарати.

Всичко за почистването след пожар

Всичко за почистването след пожар

  1. Изхвърляме: Когато огънят унищожи нещата. Събираме изгорелите и ненужните вещи, пълним чували и ги изнасяме в камиона.
  2. Помитаме и измиваме: Където е мръсно, взимаме метлата и препаратите. Всичко става чисто като ново. Демонтираме това, което не трябва да стои.
  3. Дезинфекция: Специални препарати за всички микроби и мръсотии да изчезнат. Правим го преди, по време и след като всичко е почистено.
  4. Обработка на опасни отпадъци: Ако има опасни вещества, се грижим те да отидат там където трябва без риск за никого.
  5. Кося трева и режа храсти: Когато дворът също е засегнат не само вътре в къщата. Нашият тим се грижи и за него.

Ако ти трябва помощ след пожар, звънни на 0888 00 11 33. Работим в София и околността, готови сме да дойдем и да помогнем веднага.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването след пожар?

След пожара, аз и момчетата идваме и видим какво трябва да направим. Първо, събираме изгорели и повредени вещи. После помитаме всичко добре. Накрая, измиваме и дезинфекцираме, за да е всичко безопасно и чисто.

Кога можем да започнете?

Щом се обадиш, организирам се бързо и пращам момчетата. Всеки ден сме на линия и стигаме навсякъде в София и околността. Важно е да започнем скоро, за да не стане още мръсно.

Как се справяме с опасни отпадъци?

Когато има опасни неща след пожар, се грижим те да отидат на безопасно място. Имаме специални методи за справяне. Всичко правим по най-добрия и безопасен начин.