Продължете към съдържанието

Ефикасни решения за почистване на мазе

Фирмата ни „Bulkom.com“ предлага всичко за подреждане и почистване на мазета. Ние се грижим всичко да е наред и работим евтино. Имаме професионален екип, който ще се погрижи за вашите нужди.

Всичко за подреждане и почистване на мазета

Какво предлагаме за подреждане и почистване на мазета

Нашите хамали за мазета се занимават с всичко. Изнасяне на стари мебели, извозване на отпадъци, почистване и дезинфекция. Работим бързо и професионално. Нашата фирма за мазета се грижи всичко да е наред и да е евтино.

Всичко за подреждане и почистване на мазета

Изнасяне на стари мебели. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и товарим в камиона за боклук. Извозваме ги до депо.

Почистване на мазета. Събираме боклука в здрави чували, помитаме и измиваме. Дезинфекцираме с препарати.

Дезинфекция и измиване. Ползваме препарати с бактерицидно действие. Обработваме мястото за по-добра хигиена.

Извозване на отпадъци. Нашите момчета за извозване товарят отпадъците в камиона. Депонираме ги на специални места.

Почистване след дезинфекция. Имаме специални етапи за дезинфекция на къща, мазета и апартаменти. Събираме и изхвърляме боклуците, дезинфекцираме и обезмирисяваме.

Нашите хамали за всичко за подреждане и почистване на мазета работят в София и областта. Обадете се на 0888 00 11 33 за повече информация. Работим бързо и ефективно, за да ви осигурим чисти и подредени мазета.

Често задавани въпроси

Как се извършва почистването на мазетата?

Първо събираме боклука в здрави чували и ги изнасяме на гръб. След това помитаме помещението и измиваме с препарати. Ако е необходимо, правим дезинфекция с препарати с бактерицидно действие. Демонтираме стари мебели и ги товарим в камиона за боклук. Извозваме всичко до депо.

Какво включва услугата всичко за почистване на мазета?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, почистване, дезинфекция и извозване до депо. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги товарим в камиона. При необходимост извършваме дезинфекция с препарати с бактерицидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Нашите хамали за мазета работят бързо и професионално.

Как се справяте с почистване след животни в мазета?

Почистването след животни включва събиране и изхвърляне на трупове и фекалии. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно действие. Мием помещението и пак дезинфекцираме. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване. Работим бързо и евтино, за да всичко да е наред.