Продължете към съдържанието

Нашите услуги

Нашата фирма за рециклиране „Bulkom.com“ предлага всичко за правилното рециклиране на отпадъци. Предоставяме услуги евтино и качествено. Хората за нашата работа са внимателни и отговорни. Обещаваме, че всичко ще е наред и няма да има проблеми. Извозваме бързо и ефективно. Нека ви разкажем повече за услугите, които предлагаме.

Какво правим

Фирмата ни за рециклиране предлага разнообразие от услуги. Нашите хамали за изнасяне на отпадъци работят внимателно и усърдно. Извозваме всякакви видове отпадъци, било то мебели, строителни материали или битови боклуци. Имаме камиони, с които товарим всичко и го изхвърляме на подходящите депа. Работим евтино и осигуряваме качествено обслужване.

Всичко за правилното рециклиране на отпадъци

  1. Изнасяне на мебели. Нашите момчета за рециклиране ще демонтират старите мебели, ще ги изнесат и натоварят на камиона. Всичко се прави бързо и без проблеми.
  2. Извозване на строителни отпадъци. Събираме всички строителни отпадъци в чували и ги извозваме до депо. Работим внимателно и осигуряваме чисто място след нас.
  3. Почистване на мазета и тавани. Правим дезинфекция, събираме боклуците в чували и помитаме. Демонтираме старите рафтове и ги товарим в камиона.
  4. Рециклиране на електроуреди. Изнасяме стари електроуреди и ги транспортираме до пунктове за рециклиране. Гарантираме правилно и безопасно изхвърляне.
  5. Почистване след домашни любимци. Събираме отпадъците, правим дезинфекция с препарати и мием. След това използваме аерозол за обезмирисяване.

Нашата фирма за рециклиране е вашият доверен партньор за всичко за правилното рециклиране на отпадъци. С професионализма на нашите хора за работа ще се уверите, че всичко ще е наред. Работим евтино и ефективно. За контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за правилното рециклиране на отпадъци

Какви отпадъци извозва фирмата?

Фирмата извозва всякакви видове отпадъци – мебели, строителни материали и битови боклуци. Извозването става бързо и без проблеми. Хамалите демонтират мебелите, товарят ги в камиона и извозват до депо. Също така събират дребните отпадъци в чували. Работата се извършва внимателно и евтино.

Как става рециклирането на електроуреди?

Рециклирането на електроуреди включва изнасяне и транспортиране до пункт за рециклиране. Електроуредите се събират и натоварват на камиона. Всички стари уреди се извозват и депонират правилно. Работата се извършва внимателно и безопасно. Процесът е бърз и евтин.

Какво включва почистването на мазета и тавани?

Почистването на мазета и тавани включва събиране на боклука в чували. Демонтират се стари рафтове и се натоварват на камиона. Прави се дезинфекция с подходящи препарати. Паяжините се събират и помещението се помита. Всичко се прави бързо и евтино.