Продължете към съдържанието

Доверие при почистване на мазе

Здравейте! Казвам се Иво от „Bulkom.com“. Идваме с нашите момчета за да помогнем с стъпки за премахване на боклук от мазето. Работим бързо и евтино, гарантирам, че ще останете доволни. Фирмата ни за изнасяне и извозване на боклуци от мазета работи отдавна. Нашите хамали за извозване и изхвърляне на отпадъци се грижат всичко да е чисто и подредено. Нямате грижи! Нашата фирма за почистване на мазета работи с професионални препарати, когато има нужда от дезинфекция и миене. Работим евтино и винаги сме насреща.

Стъпки за премахване на боклук от мазето

Стъпки за премахване на боклук от мазето

Ето как работим при стъпки за премахване на боклуци от мазето:

  1. Изнасяне на големи отпадъци. Демонтираме мебели, изнасяме ги на ръка и товарим камиона.
  2. Събиране на дребни отпадъци. Поставяме всичко в здрави чували и ги изнасяме на гръб.
  3. Дезинфекция и миене. Ползваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Работим чисто и безопасно.
  4. Извозване на отпадъци. Товарим камиона и го транспортираме до депо за отпадъци и рециклиране.
  5. Почистване на мястото. Помитаме и събираме всички остатъци, мием и пак дезинфекцираме.

С нашите момчета ще получите спокойствие при почистване на големи имоти и извозване на отпадъците от всяко мазе. Работим в София и областта. Звъннете на 0888 00 11 33 и всичко ще е наред.

Често задавани въпроси

Какви услуги се предлагат за стъпки за премахване на боклук от мазето?

Предлага се изнасяне и извозване на големи отпадъци като мебели. Събираме дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме. Демонтираме стари рафтове и други конструкции. Извършваме дезинфекция и миене, ако има нужда. Товарим камиона и извозваме отпадъците до депо за рециклиране.

Колко струва услугата за стъпки за премахване на боклуци от мазето?

Цената зависи от обема на отпадъците и сложността на работата. Дава се точна оферта след оценка на място. Работим евтино и предлагаме изгодни условия. Стараем се да предлагаме най-добри цени за услугите. Всеки клиент получава персонално внимание и съвети.

Как се извършва дезинфекцията и миенето при стъпки за премахване на боклук от мазето?

Дезинфекцията се прави с професионални препарати, които имат бактерицидно действие. Събираме всички отпадъци и почистваме фекалии или други замърсявания. Ползваме препарати с туберкулоцидно и вирусоцидно действие. След това мием помещението с подходящи препарати. Най-накрая извършваме повторна дезинфекция за пълна безопасност.