Продължете към съдържанието

Спокойствие при почистване на големи имоти

Bulkom.com предлага всичко за ефективно почистване на големи имоти. Хората за почистване къща или апартаменти са готови за работа, професионални са и винаги изпълняват обещанията. Фирмата ни за почистване действа бързо и на достъпни цени. Доверете се на нашите момчета за всичко за ефективно почистване на големи имоти.

Фирмата ни за почистване предлага много услуги за почистване на големи имоти. Нашите хамали за почистване на големи площи работят внимателно. Извозваме и изхвърляме всички отпадъци до депо. Дезинфекцираме, мием и почистваме всичко. Демонтираме стари мебели, товарим камиона и извозваме всичко. Работим евтино и надеждно.

Всичко за ефективно почистване на големи имоти

Всичко за ефективно почистване на големи имоти

Нашите услуги включват:

Изнасяне на отпадъци от висок етаж. Изнасяме боклуци пеша, товарим в камион и извозваме до депо.

Демонтаж на мебели и почистване. Демонтираме мебели, товарим и извозваме.

Дезинфекция и измиване. Дезинфекцираме с професионални препарати, мием и пак дезинфекцираме.

Почистване на мазета и тавани. Събираме боклуци в чували, изнасяме, помитаме и дезинфекцираме.

Косене на трева и рязане на храсти. Косим, режем, товарим и извозваме до депо за преработка.

Нашата фирма за почистване осигурява всичко за ефективно почистване на големи имоти. Работим бързо, професионално и евтино. Доверете се на нашите момчета за почистване и всичко ще бъде наред.

0888 00 11 33 Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва почистването на големи имоти?

Извозваме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и транспортираме до депо. Демонтираме мебелите, събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Дезинфекцираме с препарати, мием и почистваме след това.

Какво включва почистването на мазета и тавани?

Събираме боклуците в чували и ги извозваме. Демонтираме стари рафтове и измиваме помещението. Също така събираме паяжини и дезинфекцираме с професионални препарати.

Какво се прави при почистване след гълъби?

Събират се курешките и труповете на гълъбите. Махаме гнездата, мием и дезинфекцираме два пъти. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.