Продължете към съдържанието

Качествено обслужване

„Bulkom.com“ предлага всичко за процеса на разчистване на фекални води. Фирмата работи евтино и професионално. Хората за почистване на мазета и таванаи в София са опитни и ще свършат всичко бързо.

Нашата фирма за почистване предлага много услуги. Имаме хамали за всякакви задачи. Момчетата за работа са усмихнати и точни. Фирмата ни за извозване има камиони за всякакви отпадъци. Работим евтино и качествено.

Всичко за процеса на разчистване на фекални води

Всичко за процеса на разчистване на фекални води

  • Изнасяне на отпадъци. Изнасяне на отпадъци пеша от висок етаж. Товарене в камион и извозване на депо.
  • Събиране в чували. Събиране на дребните отпадъци в здрави чували. Изнасяне на гръб и товарене в камиона.
  • Демонтаж на мебели. Демонтиране на стари мебели. Изнасяне и товарене в камиона за боклук.
  • Дезинфекция. Извършване на дезинфекция с бактерицидни препарати. Измиване и почистване на мястото.
  • Почистване след смърт. Специфична обработка на мястото. Събиране на биологични отпадъци в капсули. Имаме добри решения за справяне с миризми, след смърт от животни или починали хора.

„Bulkom.com“ е надеждна фирма за всичко за процеса на разчистване на фекални води. Звъннете на телефон 0888 00 11 33 за повече информация. Работим в София и областта.

ЧЗВ за процеса разчистване фекални води

Какво включва процесът на разчистване на фекални води?

Процесът на разчистване включва няколко стъпки. Първо се събират отпадъците в здрави чували. След това нашите момчета за работа ги изнасят пеша от висок етаж. След това ги товарят в камиона и ги извозват до депо. Накрая се прави дезинфекция с подходящи препарати.

Колко струват услугите за разчистване на фекални води?

Цените за разчистване са достъпни и изгодни. Зависят от обема на отпадъците и времето за работа. Нашата фирма за разчистване предлага добри условия. Може да се свържете за конкретна оферта. Работим евтино и качествено.

Как се извършва дезинфекцията след разчистване на фекални води?

Дезинфекцията се прави с професионални препарати. Те имат бактерицидно и вирусоцидно действие. Препаратите се използват преди, по време и след разчистването. Това гарантира чистота и безопасност. Нашите хора за работа знаят как да направят всичко правилно.