Продължете към съдържанието

Добри решения за справяне с миризми

Здравейте, приятели! „Bulkom.com“ сме фирма за справяне с миризми от умрели животни. Работим евтино и бързо, за да ви помогнем в трудни моменти. Нашата задача е да направим живота ви по-лесен, като премахнем неприятните миризми и осигурим чистота. Всичко ще е наред, защото нашите услуги са на достъпни цени.

Всичко за справяне с миризми от умрели животни

Какво предлагаме

Фирмата ни за справяне с миризми от умрели животни предлага различни услуги, за да ви помогнем. Имаме опитни хора, които ще се погрижат за всичко. Изнасяме и изхвърляме отпадъците бързо и ефективно. Работим с професионални препарати за дезинфекция и помитане. Нашите хамали за почистване са готови да помогнат винаги.

Справяне с миризми от умрели животни

  1. Премахване на отпадъци. Събираме и изнасяме отпадъците в здрави чували. Натоварваме камиона и транспортираме до депо.
  2. Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцираме преди и след работата.
  3. Помитане и измиване. След събирането на отпадъците, помитаме и измиваме повърхностите. Осигуряваме пълна чистота и премахване на миризми.
  4. Почистване на фекалии. Събираме биологичните отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Извършваме специална обработка при почистване след смърт.
  5. Косене и рязане на храсти. Почиствайки дворове, косим трева и режем храсти. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо.

За въпроси и заявки, свържете се с „Bulkom.com“ на 0888 00 11 33. Работим в София и областта. Винаги ще бъдем там, за да помогнем. Всичко ще е наред и ще останете доволни от нашите услуги.

ЧЗВ – справяне с миризми от умрели животни

Как се справяте с миризми от умрели животни?

Събираме отпадъците в здрави чували и ги извозваме до депо. Правим дезинфекция с професионални препарати, които унищожават бактерии, вируси и туберкулози. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Използваме специфична обработка при почистване след смърт. Работим бързо и евтино.

Какво включва услугата по дезинфекция?

Услугата включва използване на препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Пръскаме повърхностите преди и след почистване. Почистваме фекалии и биологични отпадъци, които събираме в капсули. Обработваме помещенията, за да унищожим всички вредни микроорганизми. Работим с висококачествени и безопасни препарати.

Как се извършва извозването на отпадъците?

Извозването на отпадъците става бързо и ефективно. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Натоварваме камиона и транспортираме до депо. Нашите хамали за почистване извършват работата внимателно и професионално. Всичко е направено така, че да бъде евтино и удобно.