Продължете към съдържанието

ВАЖНО: Справяме се бързо

Фирмата ни „Bulkom.com“ е тук за всичко за дезинфекция на помещения след пожар. Работим бързо, евтино и качествено. Нашите момчета за почистване и извозване на битови отпадъци след пожар са опитни и знаят как да се справят със всякакви ситуации. Гарантираме, че ще направим всичко, за да сте доволни. Доверете се на нашата фирма за професионално почистване и дезинфекция.

Фирмата ни за почистване предлага широк спектър от услуги. Нашите хамали за изнасяне на отпадъци работят усърдно и старателно. Работим с качествени препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Извозваме всичко ненужно до депо за отпадъци. Фирмата ни за дезинфекция предлага и миене на повърхности, събиране на дребни отпадъци в чували и товарене в камион. Всичко това на изгодни цени.

Всичко за дезинфекция на помещения след пожар

Всичко за дезинфекция на помещения след пожар

Първо почистваме всичко. Събираме всички отпадъци и ги товарим в камиона. Тези отпадъци включват мебели, дребни боклуци и строителни отпадъци.

След това дезинфекцираме. Използваме професионални препарати, които унищожават бактериите и вирусите. Това е важно, за да се гарантира чистота и безопасност.

Помитане и миене. След дезинфекция, помитаме и мием всички повърхности. Това включва стени, подове и тавани.

Извозваме всичко ненужно. Камионът се натоварва с всички отпадъци и ги извозваме до депо за отпадъци. Няма да оставим нищо на място.

Накрая, пак дезинфекцираме. Последната стъпка е повторна дезинфекция, за да се гарантира, че всичко е напълно чисто и безопасно.

За да се свържете с нас и да поръчате всичко за дезинфекция на помещения след пожар, обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта. „Bulkom.com“ е вашият надежден партньор за професионално почистване и дезинфекция.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата всичко за дезинфекция на помещения след пожар?

Услугата включва почистване на всички отпадъци и тяхното изнасяне. След това се прави дезинфекция с професионални препарати. Помита се и се измиват всички повърхности. Всички отпадъци се товарят в камиона и се извозват до депо. Накрая се прави повторна дезинфекция за пълна чистота.

Колко време отнема процесът на дезинфекция?

Времето зависи от големината на помещението и количеството отпадъци. Обикновено почистването и дезинфекцията се извършват в рамките на един ден. Възможно е да се наложи повторно посещение при по-големи обекти. Важно е работата да се извърши качествено и старателно. Всичко се прави, за да сте спокойни и доволни.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използват се професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Препаратите са безопасни и ефективни за дезинфекция на всички повърхности. Важно е да се унищожат всички бактерии и вируси. Препаратите се нанасят внимателно и равномерно. Така се гарантира пълна дезинфекция на помещението.