Продължете към съдържанието

Най-доброто решение за разчистване

Нашата фирма за всичко за разчистване на силно замърсени имоти е тук, за да помогне. Работи евтино и сигурно. Има опит и знае как да направи всичко както трябва. Нашите хамали за почистване на апартаменти са професионалисти. Фирмата ни за извозване е най-добрата в София. Дава сигурност и спокойствие.

Услуги за разчистване на силно замърсени имоти

Фирмата ни предлага много услуги. Извозва и изхвърля боклук. Разчиства мазета и тавани. Демонтира стари мебели. Дезинфекцира и чисти след гълъби. Почиства след смърт. Всичко ще е наред. Работим евтино. Нашите момчета за работа са готови винаги да помогнат.

Всичко за разчистване на силно замърсени имоти

Предлагаме всичко за разчистване на силно замърсени имоти. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Дезинфекцираме с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие преди, по време и накрая на работата. Извършваме и почистване на фекалии, събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Действаме с много специфична обработка при почистване след смърт.

Какво правим

Извозване на боклуци. Събираме всички отпадъци и ги товарим на камиона. Извозваме ги на депо за преработка.

Демонтаж на мебели. Демонтираме всички стари мебели. Изнасяме ги и ги товарим за изхвърляне.

Дезинфекция. Ползваме специални препарати за дезинфекция. Чистим след гълъби, котки и кучета.

Почистване след смърт. Събираме биологични отпадъци и дезинфекцираме мястото.

Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим всичко на камион и извозваме.

За повече информация и поръчки, звъннете на 0888 00 11 33.

Bulkom.com – работи евтино и сигурно!

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за почистване на силно замъсени имоти?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, демонтаж на стари мебели, дезинфекция и почистване. Всичко се товари на камион и се извозва до депо. Използват се специални препарати за дезинфекция. Нашите момчета се грижат за всичко. Работим евтино и сигурно.

Колко струва услугата за почистване на силно замъсени имоти?

Цената зависи от обема на почистване . Включва извозване на боклуци, демонтаж на мебели и дезинфекция. Всичко е на изгодни цени. Нашата фирма за разчистване предлага най-добрите условия. Обадете се за точна оферта.

Как се извършва дезинфекцията при разчистване на силно замъсени имоти?

Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Всичко се дезинфекцира преди, по време и след разчистването. Почистват се всички замърсени места. Нашите момчета за разчистване се грижат за всичко. Работим бързо и евтино.